Αυτά τα «σκαθάρια» ποιος θα τα υποδυθεί;

Αυτά τα «σκαθάρια» ποιος θα τα υποδυθεί;

Πολ Μέσκαλ και Μπάρι Κιόγκαν ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στο φιλόδοξο κινηματογραφικό σχέδιο του Σαμ Μέντες. Φήμες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης έχει βρει την «τετράδα» του

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πρώτη φορά, το φιλόδοξο σχέδιο του Σαμ Μέντες για τη δημιουργία τεσσάρων ταινιών –μία για το κάθε «σκαθάρι»– με θέμα τη ζωή και το έργο των θρυλικών Beatles, οι φήμες για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν δίνουν και παίρνουν. 

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, πυκνώνουν οι φήμες σε πολλά διεθνή μέσα και blogs ότι οι «4» έχουν βρεθεί. Πολ Μέσκαλ, Χάρις Ντίκινσον, Μπάρι Κιόγκαν και Τσάρλι Ρόου ενδέχεται να βρεθούν στις ταινίες. Συγκεκριμένα, ο Μεσκάλ αναμένεται να υποδυθεί τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Μπάρι Κιόγκαν τον Ρίνγκο Σταρ, ο Τσάρλι Ρόου τον Τζορτζ Χάρισον και ο Χάρις Ντίκινσον τον Τζον Λένον. Η εν λόγω φήμη κυκλοφόρησε από το The InSneider, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Sony. 

Αυτά τα «σκαθάρια» ποιος θα τα υποδυθεί;-1
Ο Χάρις Ντίκινσον αναφέρεται ως «Τζον Λένον». Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Οσον αφορά τους πρωταγωνιστές, ο Χάρις Ντίκινσον, που αναφέρεται ως «Τζον Λένον», είναι γνωστός από την ερμηνεία του στο πολυβραβευμένο «Τρίγωνο της Θλίψης», για το αξιόλογο «The Iron Claw» που προβλήθηκε στις αίθουσες αυτή τη σεζόν, αλλά και για το πιο εμπορικό «The King’s Man» του 2021. 

Αυτά τα «σκαθάρια» ποιος θα τα υποδυθεί;-2
Ο Πολ Μεσκάλ ακούγεται για τον ρόλο του ΜακΚάρτνεϊ. Scott Garfitt/Invision/AP

Ο Πολ Μεσκάλ, ο οποίος ακούγεται για τον ρόλο του ΜακΚάρτνεϊ, βρίσκεται σε μια ιδιαιτέρως παραγωγική φάση της καριέρας του. Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Normal People», το βραβευμένο «Aftersun» και το πιο πρόσφατο «All of Us Strangers», θα δούμε τον Μεσκάλ στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Μονομάχου». 

Σε ανάλογη πορεία εκτόξευσης βρίσκεται και η καριέρα του Πολ Κιόγκαν, ο οποίος φέρεται να αναλαμβάνει τον ρόλο του Ρίνγκο Σταρ. Τα «Πνεύματα του Ινισέριν» και η τεράστια εμπορική επιτυχία του «Saltburn» ανέδειξαν σε ευρεία κλίμακα το ταλέντο του Κιόγκαν, τον οποίο δημοσιεύματα των προηγούμενων ανέφεραν ως πιθανή επιλογή και για τον ρόλο του Τζον Λένον. 

Τέλος, ο Τσάρλι Ρόου, που αναφέρεται ως «Τζορτζ Χάρισον», είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στο «Rocketman». 

Με πληροφορίες από Screenrant και The InSneider

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT