«Τιτανικός»: Η άγνωστη ιστορία ενός «ταραχώδους» φιλιού

«Τιτανικός»: Η άγνωστη ιστορία ενός «ταραχώδους» φιλιού

Στην εποχή των γυρισμάτων του «Τιτανικού» και στη συνεργασία της με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ανέτρεξε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, η Κέιτ Γουίνσλετ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εποχή των γυρισμάτων του «Τιτανικού» και στη συνεργασία της με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ανέτρεξε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, η Κέιτ Γουίνσλετ, αποκαλύπτοντας κάτι που ενδεχομένως να ακούγεται… παράδοξο για το κινηματογραφικό κοινό που λάτρεψε και εξακολουθεί να λατρεύει την εμβληματική ερωτική ιστορία του Τζέιμς Κάμερον. 

Συγκεκριμένα, η βραβευμένη ηθοποιός περιέγραψε την περίφημη σκηνή που η ηρωίδα της λέει στον Τζακ του ΝτιΚάπριο ότι «πετάει» («I’m flying»), εξηγώντας πως στην πραγματικότητα… «δεν ήταν αυτό που νομίζουμε». 

Παρακολουθώντας, μάλιστα, τη στιγμή στην οποία οι δύο ήρωες φιλιούνται, η Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι αυτό το φιλί ήταν πολύ πιο «ταραχώδες» από όσο οι ρομαντικοί θεατές της ταινίας φαντάζονται. 

«Επαναλαμβάναμε ξανά και ξανά το φιλί και έπρεπε διαρκώς να φτιάχνουν το μέικ απ», είπε η Γουίνσλετ, περιγράφοντας παραστατικά πως το μακιγιάζ του συμπρωταγωνιστή της δημιουργούσε πρόβλημα σε κάθε τριβή των δύο προσώπων. 

«Ηταν ένας εφιάλτης!», συνέχισε εξηγώντας πως υπήρχαν δυσκολίες με τον φωτισμό καθώς και με τη δυνατότητα της ομάδας μακιγιάζ να προσεγγίζει το σημείο των γυρισμάτων. Μάλιστα, θυμήθηκε ότι η εν λόγω σκηνή γυρίστηκε πολλές φορές επειδή η ίδια χτυπούσε συνέχεια το γόνατο της στα κάγκελα.

«Ο Λίο (σ.σ. ΝτιΚάπριο) δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει και ξανακάναμε το γύρισμα περίπου τέσσερις φορές γιατί ο Τζέιμς Κάμερον ήθελε έναν πολύ συγκεκριμένο φωτισμό από το ηλιοβασίλεμα», συμπλήρωσε. 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το σημείο όπου γυρίστηκε η σκηνή δεν ήταν μέρος του πραγματικού σκηνικού του πλοίου που υπήρχε. «Επρεπε να ανέβουμε μια σκάλα για να φτάσουμε σε αυτό. Οι άνθρωποι που φρόντιζαν τα μαλλιά και το μακιγιάζ δεν μπορούσαν να φτάσουν σε αυτό το σημείο», κατέληξε. 

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT