«Ενα Ησυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη» – Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας

«Ενα Ησυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη» – Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας

Το επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέο καστ και νέο σκηνοθέτη. Η «Κ» εξασφάλισε αποκλειστικά ένα βίντεο με συνέντευξη της πρωταγωνίστριας, Λουπίτα Νιόνγκο

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία χρόνια μετά το «Pig», ο Μίχαελ Σαρνόσκι επιστρέφει με την ταινία «Ενα Ησυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη» (A Quiet Place: Day One), στην οποία, εκτός από τη σκηνοθεσία, υπογράφει και το σενάριο. 

Το κοινό γνώρισε τον απόκοσμα ήσυχο και φονικό κόσμο του κινηματογραφικού franchise πριν από έξι χρόνια, με την κυκλοφορία του πρώτου φιλμ «Ενα Ησυχο Μέρος» σε σκηνοθεσία Τζον Κραζίνσκι. Ο Κραζίνσκι μετέφερε τους θεατές σε ένα βουκολικό τοπίο όπου άγριοι εξωγήινοι κυνηγούν, ακολουθώντας τον ήχο. Η μεγάλη επιτυχία οδήγησε τη δεύτερη ταινία, και πάλι σε σκηνοθεσία και σενάριο του Κραζίνσκι, με τα δύο πρότζεκτ να ξεπερνούν τα 600 εκατ. δολάρια παγκοσμίως σε εισπράξεις, ενώ απέσπασαν πολλές υποψηφιότητες για βραβεία. 

Ο Σαρνόσκι τιμά την παρακαταθήκη του Κραζίνσκι και παρουσιάζει ένα θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Λουπίτα Νιόνγκο, Τζόζεφιν Κουίν, Αλεξ Γολφ και Ντζιμόν Χουνσού. Οταν η Σαμίρα επιστρέφει στη γενέτειρά της, το μόνο που θέλει είναι ένα κομμάτι νεοϋορκέζικη πίτσα από το αγαπημένο της εστιατόριο. Αντ’ αυτού, βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν βίαιο, ολοζώντανο εφιάλτη, που θα μπορούσε να είναι η τελευταία της μέρα πάνω στη Γη. Μαζί με έναν εντελώς άγνωστο τύπο, που ακούει στο όνομα Ερικ, και τη γάτα της, ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα από φλεγόμενα κτίρια, πλημμυρισμένους σταθμούς μετρό και διαλυμένα αυτοκίνητα σε έναν πρόσφατα σιωπηλό κόσμο, όπου παντού ελλοχεύουν απειλές.

Στο βίντεο από το «Ενα Ησυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη», που κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου από τη Feelgood Entertainment και δημοσιεύει αποκλειστικά η «Κ», η Νιόνγκο μιλά για τα γυρίσματα με τις δύο γάτες, που στην ταινία υποδύονται τη γάτα του χαρακτήρα της, Φρόντο. «Οποιος με ξέρει, ξέρει πως δεν μου αρέσουν οι γάτες. Τις φοβάμαι. Θεωρώ πως οι γάτες είναι μικρά λιοντάρια», λέει η ηθοποιός. «Τώρα κάτι συνέβη και τις αγαπάω», συμπληρώνει, την ώρα που παρακολουθούμε πλάνα από τα διαλείμματα της παραγωγής, όταν η κάμερα δεν γράφει. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT