Μάρτιν Σκορσέζε: Ξεκινά γυρίσματα το πολυαναμενόμενο «The Life of Jesus»

Μάρτιν Σκορσέζε: Ξεκινά γυρίσματα το πολυαναμενόμενο «The Life of Jesus»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Αντριου Γκάρφιλντ - Στο μυαλό του Μάρτι ήδη «στριφογυρνάει» η ιδέα μιας βιογραφίας του Φρανκ Σινάτρα, για μετά την ολοκλήρωση της γυρισμάτων του «The Life of Jesus»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάρτιν Σκορσέζε είχε υποσχεθεί πριν από λίγο καιρό σε απανταχού κινηματογραφόφιλους ότι θα επιστρέψει άμεσα σε γυρίσματα νέας ταινίας, έπειτα από το πολυσυζητημένο «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» και, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται να τηρήσει την υπόσχεσή του. 

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με πλειάδα δημοσιευμάτων, το αναμενόμενο πρότζεκτ με τίτλο «The Life Of Jesus», το οποίο θα μελετά τη ζωή του Ιησού, μπαίνει σε ράγες παραγωγής. 

Οπως μεταδίδει, μάλιστα, το Film Stories, είναι πιθανό ο Σκορσέζε στην εν λόγω ταινία να συνεργαστεί ξανά με τον Αντριου Γκάρφιλντ, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει στη «Σιωπή». 

Οσον αφορά το «The Life of Jesus», πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρόκειται για μια ταινία διάρκειας περίπου 90 λεπτών, κόντρα δηλαδή στα πιο πρόσφατα εγχειρήματα του Σκορσέζε που διαρκούσαν περίπου τρεις ώρες («Ιρλανδός», «Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού»).

Η ταινία θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σουσάκου Εντο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον προσεχή Οκτώβριο. Μάλιστα, θα πρόκειται για μια ανεξάρτητη παραγωγή και τα γυρίσματά της θα λάβουν χώρα στην Ιταλία, στο Ισραήλ και στην Αίγυπτο. Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, καμία εταιρεία διανομής δεν έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ταινίας. 

Το σενάριο έχουν αναλάβει από κοινού ο Σκορσέζε με τον Κεντ Τζόουνς, ενώ –αν όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό– η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε κάποιο φεστιβάλ μέσα στο 2025. Η διανομή της στις αίθουσες αναμένεται στα τέλη του επόμενου έτους

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αειθαλής Σκορσέζε σκοπεύει, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, να βάλει μπροστά ένα ακόμη πολυπόθητο για τον ίδιο πρότζεκτ που αφορά τη βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα

Με πληροφορίες από Film Stories

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT