«Τα μυαλά που κουβαλάς 2» έγιναν το animation με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών

«Τα μυαλά που κουβαλάς 2» έγιναν το animation με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών

Οι εισπράξεις του Inside Out 2, όπως είναι ο αγγλικός του τίτλος, πιθανώς θα αυξηθούν περαιτέρω τις επόμενες εβδομάδες, αφού δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα στην Ιαπωνία

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πιο εμπορικά κινούμενα σχέδια όλων των εποχών είναι πλέον η ταινία «Τα μυαλά που κουβαλάς 2», έξι εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους. 

Το σίκουελ της ταινίας που είχε πρωτοβγεί το 2015, έχει αποδειχτεί εισπρακτικός θρίαμβος, με έσοδα 1,46 δισ. δολαρίων διεθνώς, ξεπερνώντας το Frozen II (που είχε εισπράξεις 1,45 δισ. το 2019). 

Οι εισπράξεις του Inside Out 2, όπως είναι ο αγγλικός του τίτλος, πιθανώς θα αυξηθούν περαιτέρω τις επόμενες εβδομάδες, αφού δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα στην Ιαπωνία. 

Ωστόσο, το Inside Out 2 δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το remake του Βασιλιά των Λιονταριών της Disney το 2019, το οποίο κέρδισε 1,65 δισ. δολάρια (1,28 δισ. λίρες).

Τεχνικά, ο Βασιλιάς των Λιονταριών είναι δημιούργημα υπολογιστή, αλλά το στούντιο το χαρακτήρισε ως remake ζωντανής δράσης, κάτι που σημαίνει ότι δεν ανήκει στην κατηγορία των κινουμένων σχεδίων. 

Συνολικά, σε όλες τις κατηγορίες, το Inside Out 2 είναι πλέον η 13η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, αλλά υπολείπεται αρκετά για να φτάσει τις ταινίες στην κορυφή της λίστας όπου βρίσκεται το Avatar (2,9 δισ. δολάρια) και το Avengers: Endgame (2,7 δισ. δολάρια).

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT