«Glimpses of the Moon»: Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα

«Glimpses of the Moon»: Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Ο 85χρονος δημιουργός σχεδιάζει τη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Ιντιθ Γουόρτον με... πινελιές έμπνευσης από την κλασική ταινία «The Awful Truth»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως έχει ήδη αναφερθεί σε δημοσιεύματα εδώ και μήνες, ο σπουδαίος Φράνσις Φορντ Κόπολα σε ηλικία 85 ετών, έχει ήδη ξεκινήσει σχέδια για την επόμενη ταινία του της οποίας τα γυρίσματα, όπως φαίνεται, θα ξεκινήσουν σύντομα.

Μάλιστα, ο Κόπολα έδωσε περισσότερες πληροφορίες δηλώνοντας στην Telegraph ότι προετοιμάζει μια κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου της Ιντιθ Γουόρτον «The Glimpses of the Moon», εμπνευσμένος ταυτόχρονα και από την κλασική ταινία «The Awful Truth» του Λίο ΜακΚάρεϊ. Τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία αφηγούνται την ιστορία παντρεμένων ζευγαριών που χωρίζουν αλλά διαπιστώνουν ότι είναι πιο δύσκολο να αφήσουν ο ένας τον άλλον.

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης του πολυαναμενόμενου «Megalopolis» και της τριλογίας του «Νονού» περιγράφει ότι η επερχόμενη ταινία του θα περιλαμβάνει έντονα χορευτικά και μουσικά στοιχεία. Να σημειωθεί ότι ο Κόπολα έχει πειραματιστεί με το είδος του μιούζικαλ στο «One From the Heart» το 1981, αλλά και στο λιγότερο γνωστό «Finian’s Rainbow» το 1968.

Ο Κόπολα είχε δηλώσει στο Deadline ότι η επόμενη ταινία του «δεν θα είναι σε καμία περίπτωση φτηνή», αλλά σε αντίθεση με το «Megalopolis», δεν θα πρόκειται για μια «επική» παραγωγή. Εχει ξεκαθαρίσει επίσης πως η χρηματοδότηση της ταινίας θα γίνει με συμβατικό τρόπο διότι, όπως είπε, «δεν προβλέπεται να πάρει δάνειο» από κανέναν. Τα γυρίσματα της νέας του ταινίας δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη. 

Με πληροφορίες από World of Reel

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT