Κλιντ Ιστγουντ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Juror #2»

Κλιντ Ιστγουντ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Juror #2»

Ο 94χρονος θρύλος του παγκόσμιου σινεμά επιστρέφει με ένα δικαστικό θρίλερ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε από τη Warner Bros. το τρέιλερ της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του Κλιντ Ιστγουντ με τίτλο «Juror #2». 

Ο 94χρονος εμβληματικός δημιουργός επιστρέφει πίσω από τις κάμερες παραδίδοντας ένα δικαστικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ.

Στην ταινία ο Χουλτ υποδύεται έναν οικογενειάρχη ο οποίος, ενώ υπηρετεί ως ένορκος σε μια δίκη που αφορά μια πολύκροτη δολοφονία, βρίσκεται ενώπιον ενός σοβαρού ηθικού διλήμματος του οποίου η απάντηση μπορεί να ενοχοποιήσει ή να αθωώσει τον κατηγορούμενο της δίκης. 

Στο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε ο χαρακτήρας του Χουλτ εμφανίζεται να οδηγεί αργά τη νύχτα και να χτυπά ένα ελάφι που βρίσκεται στον δρόμο του. Εναν χρόνο μετά, ο ίδιος ως ένορκος σε μια υπόθεση δολοφονίας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η εν λόγω υπόθεση μπορεί να έχει σχέση με το «ελάφι» που είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του.

Ο αειθαλής Ιστγουντ αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του φιλμ, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Τζόναθαν Εϊμπραμς. Το «Juror #2» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στη Βόρεια Αμερική την 1η Νοεμβρίου. 

Το τρέιλερ της ταινίας:

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT