Γιατί ο Πολ Σρέιντερ δεν άντεξε να δει ούτε 20 λεπτά του νέου «Joker»

Γιατί ο Πολ Σρέιντερ δεν άντεξε να δει ούτε 20 λεπτά του νέου «Joker»

Ο θρύλος του παγκόσμιου σινεμά σφάζει με το γάντι την ταινία του Τοντ Φίλιπς, αλλά και τους δύο πρωταγωνιστές

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πολ Σρέιντερ, ένας από τους ζωντανούς θρύλους του παγκόσμιου σινεμά, δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με το σίκουελ του «Joker», το οποίο έτσι κι αλλιώς σημειώνει χαμηλές πτήσεις στο παγκόσμιο box office. 

Ειδικότερα, ο Σρέιντερ, κατά δήλωσή του, δεν άντεξε να παρακολουθήσει παραπάνω από 20 λεπτά της ταινίας. «Είδα περίπου 10, 15 λεπτά», ανέφερε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης, μιλώντας στο Interview Magazine. «Εφυγα, αγόρασα κάτι, γύρισα, είδα ακόμη 10 λεπτά. Ηταν αρκετό», συμπλήρωσε. 

Η άποψη του Σρέιντερ για την ταινία του Τοντ Φίλιπς έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, μια και ο Σρέιντερ είναι ο άνθρωπος που έγραψε το σενάριο του «Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορσέζε, ταινία που θεωρείται βασική αναφορά και πηγή έμπνευσης για τον Τοντ Φίλιπς στο «Joker» του 2019. 

Τα πράγματα, πάντως, για τον Σρέιντερ είναι αρκετά απλά όσον αφορά το «Joker: Folie à Deux». Πρόκειται για «ένα κακό μιούζικαλ», όπως είπε, ενώ δεν παρέλειψε να επικρίνει και τους πρωταγωνιστές της ταινίας. «Δεν μου αρέσει κανένας από τους δύο», σχολίασε για τον Χοακίν Φίνιξ και τη Lady Gaga. «Δεν μου αρέσουν ως ηθοποιοί. Δεν μου αρέσουν ως χαρακτήρες. Δεν μου αρέσει συνολικά η φάση αυτή. Αν αυτοί οι άνθρωποι έρχονταν στο σπίτι σου, θα έφευγες από την πίσω πόρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Με πληροφορίες από Variety

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT