Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν ***

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Mr Peabody & Sherman ***

ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ (2014).

Εγχρ. 3D. Διάρκεια: 92΄.

Ταινία κινουμένων σχεδίων, που προβάλλεται μεταγλωττισμένη και σε 3D, την οποία θα απολαύσουν τα παιδιά αλλά και οι ενήλικοι συνοδοί τους. Ενας σκύλος και ένα αγόρι πρωταγωνιστούν σε μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Η ιδέα γύρω από την οποία πλέκεται η ιστορία τους αφορά μια αντιστροφή ρόλων: στη θέση του ανθρώπου ήρθε το τετράποδο, που απαιτεί από αυτόν πίστη και αφοσίωση. Η περιπέτεια αγοριού και σκύλου είναι πραγματική (λαμβάνει χώρα στο παρόν, σε ένα περιβάλλον όπου το πολιτικώς ορθό ευνοεί ώς ένα βαθμό την αποδοχή της διαφορετικότητας) και φανταστική (ένα αυγό-μηχανή του χρόνου τούς μεταφέρει σε διάφορες ιστορικές περιόδους).

Ο κος Πίμποντι είναι σκύλος, αλλά όχι τυχαίος. Εχει μυαλό Αϊνστάιν, καρδιά Λεοντόκαρδου και περιπετειώδες πνεύμα Ιντιάνα Τζόουνς. Είναι πλούσιος, νομπελίστας, εφευρέτης (ο Κύρος Γρανάζης ωχριά μπροστά του) και μάγειρας καλύτερος από τον Ρατατούη. Πάνω απ’ όλα, είναι μπαμπάς. Η καρδιά του, όχι η φύση του, τον ώθησε σε αυτό τον ρόλο. Μια μέρα, ο κος Πίμποντι βρήκε ένα παρατημένο μωρό και το υιοθέτησε.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT