“Οι Υπερέξι” (Big Hero 6) στους κινηματογράφους

“Οι Υπερέξι” (Big Hero 6) στους κινηματογράφους

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεμάτη από το συναίσθημα και το χιούμορ που περιμένει κανείς από τα Walt Disney Animation Studios, και ειδικά από τους δημιουργούς των ταινιών “Ραλφ, η Επόμενη Πίστα” και “Ψυχρά Κι Ανάποδα”, η ταινία “Οι Υπερέξι” είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη δράση με ήρωα τον Χίρο Χαμάντα, ένα παιδί-θαύμα που ασχολείται με τη ρομποτική. Η μεγάλη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ του Χίρο και του Μπέιμαξ, ενός πληθωρικού ρομπότ, είναι ο πυρήνας της ταινίας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Χίρο Χαμάντα είναι ένα παιδί θαύμα της ρομποτικής που ζει στη φανταστική μητρόπολη του Σαν Φρανσόκιο, κάτι μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Τόκυο. Η ζωή του επιφυλάσσει περίεργα παιχνίδια και σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επικίνδυνη και μυστηριώδη απειλή. Ο Χίρο δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρατεύσει τις δεξιότητες του και να μετατρέψει μια αλλόκοτη παρέα από συντρόφους σε ατρόμητη ομάδα hi-tech σούπερ ηρώων. Με σύμμαχο τον καλύτερο του φίλο, ένα τουρλωτό ρομπότ που ακούει στο όνομα Μπέιμαξ, την εθισμένη στην αδρεναλίνη Γκο-Γκο Τομάγκο, τη μάγισσα της χημείας Ξινομελένια, το τέρας της καθαριότητας Γουασάμπι και τον παθιασμένο Φρεντ, ο Χίρο θα κάνει ό,τι μπορεί για να λύσει το μυστήριο.

6 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D

Σκηνοθεσία: Don Hall, Chris Williams

Σενάριο: Don Hall, Jordan Roberts, Robert L. Baird, Daniel Gerson

Παραγωγή: Roy Conli, John Lasseter

Ακούγονται: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Σταύρος Σιούλης, Νεφέλη Τουλιάτου, Φοίβος Ριμένας, Δάφνη Μανούσου, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Χρύσα Διαμαντοπούλου

Διάρκεια: 103’

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT