Ρομποτική και ένα παιδί-θαύμα στην νέα ταινία της Ντίσνεϊ

Ρομποτική και ένα παιδί-θαύμα στην νέα ταινία της Ντίσνεϊ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ήρωας της Μάρβελ που θα φιλοξενήσουν οι μεγάλες οθόνες δεν θυμίζει σε τίποτα τους παλιούς διάσημους υπερήρωές της. Οι δημιουργοί του νέου ήρωα κινουμένων σχεδίων δεν αντέγραψαν την γοητεία του Iron Man ή το γυμνασμένο σώμα του Κάπτεν Αμέρικα, ούτε έδωσαν στον καινούργιο πρωταγωνιστή τους εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως το σφυρί του Θορ. Ενα πληθωρικό ρομπότ που θυμίζει φουσκωτό φάντασμα είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας ταινίας που ετοίμασαν τα Walt Disney Animation Studios για μικρούς και μεγάλους.

Το στούντιο της Disney Animation  ελπίζει να βρει ανάλογη  επιτυχία με το παρελθόν με την ταινία «Οι Υπερέξι»,  η οποία είναι βασισμένη σε ένα λιγότερο γνωστό ήρωα, το ρομπότ Μπέιμαξ και ένα παιδί-θαύμα που ασχολείται με τη ρομποτική.

Με αφορμή την αναπτυσσόμενη τεχνολογία και τους νέους εφευρέτες, ένας από τους σκηνοθέτες, ο Κρις Γουίλιαμς ελπίζει πως το κοινό θα συνδεθεί με μια νέα γκάμα υπερηρώων που θα αποτελείται από έξυπνους, σπασίκλες τεχνολογίας που θα αξιοποιήσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις για να βοηθήσουν τον κόσμο. «Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί νέοι που εντάσσονται σε ομάδες ρομποτικής», δήλωσε ο Γουίλιαμς. 

Ο Χίρο Χαμάντα είναι 14 ετών και αναπτύσσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το φουσκωτό ρομπότ, που είναι προγραμματισμένο να βοηθά και να θεραπεύει τους ανθρώπους. Ο Μπέιμαξ είναι το πιο καλόκαρδο ρομπότ του κόσμου και οι δυο τους μαζί με τους φίλους του Γκο-Γκο Ταμάγκο, Γουασάμπι, Ξινομελένια και Φρεντ θα βγουν στους δρόμους του μητροπολιτικού Σαν Φρανσόκιο (πώς λέμε Σαν Φρανσίσκο και Τόκιο ), φορώντας ρομποτικές στολές μάχης, για να αντιμετωπίσουν μια απειλητική συνωμοσία. 

"Οι Υπερέξι" «πρόκειται για μια ταινία της Ντίσνεϊ με πολύ DNA από Mάρβελ», σημειώνει ο σκηνοθέτης Ντον Χολ, ενώ η ταινία αναμένεται να αποφέρει 53 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Boxoffice.com. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT