Το σώμα και οι ήχοι στην παράσταση σύγχρονου χορού Hands/Χέρια

Το σώμα και οι ήχοι στην παράσταση σύγχρονου χορού Hands/Χέρια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύγχρονος χορός και πρωτότυπη μουσική δίνουν τον τόνο σε μία νέα παραγωγή με τίτλο Hands/Χέρια που αρχίζει ένα κύκλο παραστάσεων στο θέατρο Olvio. Eίναι η παράσταση της ομάδας Still Pilgrim Paradox με μουσικής από τους Empty Frame που φέρνει επί σκηνής τρεις χορευτές και έξι μουσικούς: συνομιλούν, αφηγούνται, διεκδικούν και εκφράζουν την ανάγκη για ανθρώπινη επαφή, για συνοδοιπόρους, για ακροατές μέσα από την αέναη επικοινωνία του σώματος με τους ήχους.

Η ομάδα σύγχρονου χορού Still Pilgrim Paradox ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τη χορογράφο και χορεύτρια Στέλλα Φωτιάδη, με συνεργάτες τους χορευτές Μαίρη-Φώφη Ανέστου και Αλέξη Φουσέκη. Η παράσταση Hands/Χέρια, είναι η πρώτη παραγωγή της ομάδας (stillpilgrimparadox.gr).

Οι Empty Frame είναι μια από τις πιο πολυάσχολες και καταξιωμένες μπάντες της ανεξάρτητης ροκ σκηνής. Εχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο album και υπογράφουν και το soundtrack/original score της τηλεοπτικής σειράς «Ηρωίδες».

Η χορογραφία είναι της Στέλλας Φωτιάδη. Δημιουργία και ερμηνεία: Μαίρη-Φώρη Ανέστου, Αλέξης Φουσέκης, Στέλλα Φωτιάδη. Κοστούμια: Βασιλική Τζούτη.

Παράλληλα θα παρουσιάζεται η έκθεση φωτογραφίας της Λήδας Τουλουμάκου.

Παραστάσεις: 6-7 & 13-14 Ιουνίου. Ωρα: 20:00

Θέατρο Olvio, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός

Τηλ: 210 3414118, 697 32 47 721

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT