Οι Placebo ανανεώνουν το ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό

Οι Placebo ανανεώνουν το ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό

Η αγαπημένη μπάντα των εγχώριων ακροατών επιστρέφει για δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη (20/7, Θέατρο Γης) και Αθήνα (21/7, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ελληνικό κοινό έχει αποδείξει ότι αγαπά να έχει μουσικές «εμμονές», τις οποίες τιμά και συναυλιακά. Μια από αυτές είναι αδιαμφισβήτητα και οι Placebo, μιας και από την πρώτη φορά που η βρετανική μπάντα εμφανίστηκε ζωντανά στα μέρη μας, τον Ιούλιο του 1999 και το Rockwave Festival, έχει επιστρέψει στα εδάφη μας ξανά και ξανά.

Αυτό ετοιμάζεται να κάνει και φέτος το καλοκαίρι. Η μπάντα του Μπράιαν Μόλκο και του Στέφαν Ολσντάλ θα επισκεφθεί και πάλι τη χώρα μας για δύο εμφανίσεις, μία σε Θεσσαλονίκη και μία σε Αθήνα, στο Θέατρο Γης την Τετάρτη 20 Ιουλίου και στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 21 Ιουλίου, αντίστοιχα. 

Μάλιστα, η αθηναϊκή συναυλία των Placebo θα γίνει στο πλαίσιο των “Rockwave Nights”, ενός νέου «ανοίγματος» του φεστιβάλ Rockwave, με το οποίο έρχεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη. 

Οι Placebo έχουν υπάρξει ιδιαίτερα δημοφιλείς στον εναλλακτικό ήχο των τελευταίων δυόμιση δεκαετιών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 13 εκατομμύρια, πολλά άλμπουμ στο top 10 πωλήσεων της χώρα τους, αλλά και συνεργασίες με «βαρέων βαρών» ονόματα όπως ο David Bowie, o Robert Smith των Cure και ο Michael Stipe των R.E.M.

Στις εμφανίσεις τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι Placebo θα έχουν στις αποσκευές τους τον νέο τους δίσκο “Never Let Me Go”.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT