Φίμπι Μπρίτζερς: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Sidelines» (βίντεο)

Φίμπι Μπρίτζερς: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Sidelines» (βίντεο)

Όπως είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές της, η Φίμπι Μπρίτζερς κυκλοφόρησε την Παρασκευή το νέο της τραγούδι. Το «Sidelines» ακούγεται στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Σάλι Ρούνεϊ «Conversations With Friends» για την πλατφόρμα Hulu.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές της, η Φίμπι Μπρίτζερς κυκλοφόρησε την Παρασκευή το νέο της τραγούδι. Το «Sidelines» ακούγεται στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Σάλι Ρούνεϊ «Conversations With Friends» για την πλατφόρμα Hulu. Μάλιστα, ένα μικρό απόσπασμα περιλαμβάνεται και στο τρέιλερ της σειράς.

Για το «Sidelines», η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τους Μάρσαλ Βορ και Ρούμπι Ρέιν Χένλι. Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, αυτό θα είναι το μοναδικό πρωτότυπο τραγούδι που η καλλιτέχνις θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Το «Sidelines» αποτελεί το πρώτο υλικό της Μπρίτζερς μετά το άλμπουμ της «Punisher» από το 2020. Πρόσφατα όμως, μοιράστηκε μια ακουστική εκδοχή του τραγουδιού των Punisher «Chinese Satellite» και αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να βρεθεί στη σκηνή του αμερικανικού φεστιβάλ Coachella. Στη συνέχεια, θα κάνει περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. 

Με πληροφορίες από το Pitchfork 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT