Όταν ο Χάρι Στάιλς και η Lizzo έβαλαν τις ροζ γούνες τους στο Coachella

Όταν ο Χάρι Στάιλς και η Lizzo έβαλαν τις ροζ γούνες τους στο Coachella

Στο δεύτερο και τελευταίο τριήμερο του καλιφορνέζικου φεστιβάλ, οι δύο μουσικοί βρέθηκαν μαζί στη σκηνή για να κάνουν όλους τους παρευρισκόμενους να φωνάξουν δυνατά «I Will Survive»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Coachella αγαπάει τις εκπλήξεις. Το καταλάβαμε άλλωστε καλά στο πρώτο τριήμερο του φεστιβάλ (15-17/4) που επέστρεψε στην έρημο του Ίντιο της Καλιφόρνια, δύο χρόνια μετά την υποχρεωτική παύση του. 

Από τη θριαμβευτική εμφάνιση της Μπίλι Άιλις αλλά και τη σύμπραξή της επί σκηνής με τον Ντέιμον Άλμπαρν, μέχρι την επιστροφή των Arcade Fire, η «πρώτη δόση» του φεστιβάλ φρόντισε να χαρίσει στιγμές που κάποιοι θα θυμούνται λίγο παραπάνω -είτε βρέθηκαν στην Καλιφόρνια, είτε απλά έβαλαν ξυπνητήρια και υπενθυμίσεις για να συντονιστούν στο live streaming.

Το δεύτερο και τελευταίο τριήμερο, που μόλις έριξε αυλαία (22-24/4), δεν πήγε όμως πίσω, μιας και αυτό είχε φυλάξει κάποιες εκπλήξεις για όσους το παρακολούθησαν. Μία από αυτές που είδαμε γρήγορα κιόλας να «παίζει» στα social media δεν ήταν άλλη από την εμφάνιση του Χάρι Στάιλς. 

Όχι, ο 28χρονος ποπ σταρ δεν ανέβασε αυτή τη φορά στη σκηνή την αγαπημένη του Σανάια Τουέιν, αλλά έβαλαν μαζί με τη Lizzo τις ροζ Gucci γούνες τους για να τραγουδήσουν το «I Will Survive». 

Πέρα από το να κάνουν…μια ολόκληρη έρημο να σείεται στον ρυθμό του κλασικού disco κομματιού της Γκλόρια Γκέινορ, οι δύο μουσικοί ερμήνευσαν μαζί και το «What Makes You Beautiful» από την πάλαι ποτέ μπάντα του Χάρι Στάιλς, που δεν είναι άλλοι από τους One Direction. 

Τόσο η Lizzo όσο και ο Χάρι Στάιλς έχουν προ των πυλών τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές. To «Special» της πρώτης αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου (έχουμε ακούσει ήδη το «About Damn Time»), ενώ το «Harry’s House» του Στάιλς θα είναι διαθέσιμο στα ακουστικά μας στις 20 Μαΐου -ως τότε μπορούμε να ακούμε το πρώτο single, «As It Was».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT