Έχουμε το τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ

Έχουμε το τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ

Το «Freedom Uncut» που είχε συν-σκηνοθετήσει όσο ήταν εν ζωή ο Βρετανός ποπ σταρ και αφορά την ταραγμένη περίοδο μεταξύ «Faith» και «Listen Without Prejudice: Vol 1»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή του ντοκιμαντέρ «George Michael: Freedom Uncut» που πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 22 Ιουνίου, ένα τρέιλερ κυκλοφόρησε για να προθερμάνει το έδαφος. 

Η ταινία, στην οποία θα ακούσουμε τη φωνή του ίδιου του Τζορτζ Μάικλ στην αφήγηση ενώ συμμετείχε και στη σκηνοθεσία του, όσο ήταν εν ζωή, επικεντρώνεται στην περίοδο μετά τον δίσκο «Faith» και μέχρι περίπου τη δημουργία του «Listen Without Prejudice: Vol 1» που υπήρξε ταραχώδης για τον Μάικλ, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. 

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε στιγμές του τραγουδιστή μπροστά αλλά και πίσω από τα φώτα. Στο τρέιλερ ακούμε μεταξύ άλλων τον ίδιο να λέει: «Δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω πόσο σαρωτική μπορεί να γίνει αυτού του είδους η υστερία. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως πραγματικά δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα ποτέ αυτό».

Πέρα από αρχειακό υλικό, το «Freedom Uncut» θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με συνεργάτες και ανθρώπους που σχετίστηκαν με τον Τζορτζ Μάικ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκουμε τους Στίβι Γουόντερ, Έλτον Τζον, Ρίκι Ζερβέ, Νάιλ Ρότζερς, Λίαμ Γκάλαχερ, Τζέιμς Κόρντεν, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα. 

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Variety.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT