Πώς θα ακουγόταν η συνεργασία της Νταϊάνα Ρος με τους Tame Impala;

Πώς θα ακουγόταν η συνεργασία της Νταϊάνα Ρος με τους Tame Impala;

Μάλλον δε θα χρειαστεί να υποθέτουμε για πολύ ακόμα, μιας και μερικές μυστήριες αφίσες εμφανίστηκαν στο Λονδίνο και προμηνύουν ακριβώς αυτό

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι λίγες οι φορές που η μουσική βιομηχανία μας έχει χαρίσει απροσδόκητες συνεργασίες, που άλλοτε αποδείχθηκαν καλές, άλλοτε ενδιαφέρουσες και άλλοτε…πανωλεθρία. 

Μία ακόμα συνεργασία που δε φανταζόμασταν φαίνεται πως θα ακούσουμε σύντομα, αυτή ανάμεσα στην Νταϊάνα Ρος και τους Tame Impala. 

Μετά, λοιπόν, από κάποιες φήμες που πλανιούνταν στον αέρα, πριν λίγες μέρες κάποιες πολύχρωμες, ψυχεδελικές αφίσες βρέθηκαν σε τοίχους του Λονδίνου που προμηνύουν μια από κοινού δουλειά ανάμεσα στην μεγάλη φωνή της Motown και το ψυχεδελικό σχήμα του Κέβιν Πάρκερ. 

Στην συνεργασία θα ακουστούν κι άλλα ηχηρά ονόματα, όπως όλα δείχνουν, όπως ο Thundercat, η H.E.R., η Τιέρα Γουάκ, η Φίμπι Μπρίντζερς και η Κάλι Ούχις, μεταξύ πολλών άλλων, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει ο παραγωγών των παραγωγών, Τζακ Αντονόφ. 

Παρ’ όλα αυτά, όλα αυτά που διαβάζετε τόση ώρα μπορεί να αφορούν…το soundtrack της ταινίας «Minions: The Rise of Gru», μιας και στην αφίσα υπάρχει η εικόνα ενός χαρακτήρα minion, από την αγαπημένη σειρά animation «Despicable Me».

Σε κάθε περίπτωση, η ταινία «Minions: The Rise of Gru» θα βγει στις αίθουσες την 1η Ιουλίου, οπότε δε θα αργήσουμε λογικά να μάθουμε τι ακριβώς ετοιμάζουν η Νταϊάνα Ρος και οι Tame Impala.

Με πληροφορίες από το OkayPlayer και το Rolling Stone. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT