Surrender: Κυκλοφορούν τον Νοέμβριο τα απομνημονεύματα του Μπόνο

Surrender: Κυκλοφορούν τον Νοέμβριο τα απομνημονεύματα του Μπόνο

Το Surrender, θα περιέχει 40 κεφάλαια, το καθένα με το όνομα ενός τραγουδιού των U2

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την 1η Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του Μπόνο, του frontman των U2, με τον τίτλο «Surrender». H «Παράδοση», θα περιέχει 40 κεφάλαια, το καθένα με το όνομα ενός τραγουδιού των U2, ενώ ο Μπόνο έχει δημιουργήσει επίσης 40 πρωτότυπα σχέδια για το βιβλίο.

Ένα βίντεο, στο οποίο ο Μπόνο αφηγείται ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματα , αναρτήθηκε στις ψηφιακές πλατφόρμες του U2. Χρησιμοποιεί κινούμενα σχέδια που βασίζονται στα σχέδια του Bono για να απεικονίσει ένα απόσπασμα από το κεφάλαιο «Out of Control», το οποίο αναφέρεται στο πώς έγραψε το πρώτο σινγκλ των U2 στα 18α γενέθλιά του, ακριβώς πριν από 44 χρόνια.

Ο Μπόνο είπε ότι η πρόθεσή του ήταν το βιβλίο να «περιγράψει λεπτομερώς αυτό που σκιαγραφούσε στο παρελθόν μόνο σε τραγούδια. Οι άνθρωποι, τα μέρη και οι δυνατότητες στη ζωή μου». Σημείωσε ότι επέλεξε τον τίτλο επειδή, έχοντας μεγαλώσει στην Ιρλανδία τη δεκαετία του 1970, η πράξη της παράδοσης δεν αποτελούσε για εκείνον επιλογή.

Ο Μπόνο είναι επίσης γνωστός για τον ακτιβισμό του. Μια εκστρατεία της οποίας υπήρξε συνιδρυτής, έχει αποφέρει περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια για το Παγκόσμιο Ταμείο για τη θεραπεία και την πρόληψη του AIDS στην Αφρική. Το 2016, ο Bono ίδρυσε και το Rise Fund, το οποίο επενδύει σε εταιρείες που οδηγούν σε θετικές κοινωνικές και περιβαλλοντικές αλλαγές.

Πληροφορίες Guardian

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT