Μπρους Σπρίνγκστιν & The E Street Band: Ανακοίνωσαν παγκόσμια περιοδεία για το 2023

Μπρους Σπρίνγκστιν & The E Street Band: Ανακοίνωσαν παγκόσμια περιοδεία για το 2023

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και το συγκρότημα The E Street Band επανενώνονται για μια παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2023

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και το συγκρότημα The E Street Band επανενώνονται για μια παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2023.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ξεκινά την πρώτη παγκόσμια περιοδεία μετά το River Tour από το 2016 που διήρκησε 14 μήνες. Η τελευταία φορά που ο Σπρίνγκστιν συνεργάστηκε με το γκρουπ, ήταν τον Δεκέμβριο του 2020 στη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live όπου παρουσίασαν live δύο τραγούδια από το άλμπουμ τους, «Letter to You». 

«Μετά από έξι χρόνια, ανυπομονώ να δω τους σπουδαίους και πιστούς θαυμαστές μας του χρόνου. Και ανυπομονώ για ακόμα μια φορά να μοιραστώ τη σκηνή με τους θρυλικούς E Street Band. Τα λέμε εκεί έξω, του χρόνου – και πέραν αυτού». 

Οι ημερομηνίες της περιοδείας στην Ευρώπη έχουν ανακοινωθεί, με αρχική την 28η Απριλίου 2023 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δουβλίνο, το Παρίσι, τη Φεράρα, τη Ρώμη, το Άμστερνταμ, τη Ζυρίχη, το Λαντγκραφ, το Ντύσσελντορφ, το Όσλο, την Κοπεγχάγη, τη Βιέννη, τη Ζυρίχη, το Μόναχο κ.α. Περισσότερες ημερομηνίες στη Μεγάλη Βρετανία και το Βέλγιο θα ανακοινωθούν αργότερα, μαζί με αυτές της Αμερικής. 

View this post on Instagram

A post shared by Bruce Springsteen (@springsteen)

Τον Μάρτιο, ο Σπρίνγκστιν είχε προϊδεάσει τους θαυμαστές για τα σχέδιά του. «Ελπίζουμε να βρεθούμε έξω (σε περιοδεία), φέτος. Απλά δεν είχα την αυτοπεποίθηση ή δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο για το κοινό μου, ότι όλα θα ήταν πράγματι καλά. Οπότε το αναβάλλαμε για λίγο. Όμως, ετοιμαζόμαστε ώστε να το διοργανώσουμε σωστά». 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT