Πατέρας καίει τα αξίας 3.500 δολαρίων εισιτήρια για την Ολίβια Ροντρίγκο λόγω της προϋπόθεσης εμβολιασμού

Πατέρας καίει τα αξίας 3.500 δολαρίων εισιτήρια για την Ολίβια Ροντρίγκο λόγω της προϋπόθεσης εμβολιασμού

Κάποιος δεν διάβασε τα «ψιλά γράμματα» του εισιτηρίου για την συναυλία της Αμερικανής ποπ σταρ και έκαψε τα εισιτήρια που αγόρασε για την κόρη του

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί πλέον η Covid-19 να έχει μπει σε μια νέα τροχιά, με πολλές χώρες να έχουν χαλαρώσει σχεδόν πλήρως τα μέτρα τους και να έχουν πετάξει τις μάσκες, όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν υγειονομικοί κανόνες σε ορισμένες περιπτώσεις. 

Όπως για παράδειγμα σε μια επερχόμενη συναυλία της Ολίβια Ροντρίγκο στο Φίνιξ της Αριζόνα, όπου απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο κάποιου στο Arizona Federal Theatre, αν αυτός είναι πάνω από 12 ετών, είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού. 

Όπως φαίνεται, αυτό ήταν κάτι που δεν διάβασε στα «ψιλά γράμματα» του εισιτηρίου ο Νταγκ Γουντ όταν αγόραζε εισιτήρια αξίας 3.500 δολαρίων για την έφηβη κόρη του. 

Όταν ο αντιεμβολιαστής, που γράφει επίσης βιβλία για το πώς κατάφερε να γίνει επιτυχημένος, συνειδητοποίησε τον συγκεκριμένο όρο στα εισιτήρια, αποφάσισε να τα κάψει με έναν αναπτήρα, απαθανατίζοντας κιόλας την στιγμή και ανεβάζοντάς την στα social media, καλώντας κι άλλους γονείς να αντισταθούν σε αυτό το υγειονομικό μέτρο. 

Μπορείτε να το δείτε και ιδίοις όμμασι:

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT