Το νέο κομμάτι της Μπιγιονσέ είναι το καλοκαίρι

Το νέο κομμάτι της Μπιγιονσέ είναι το καλοκαίρι

Ακούστε το «Break My Soul» που κάνει μια βαθιά υπόκλιση -και σαμπλάρει- το «Show Me Love» της Robin S

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 6 χρόνια κινητικότητας μεν, χωρίς νέα προσωπική δισκογραφική δουλειά δε, η Μπιγιονσέ επιστρέφει με νέα δουλειά, όπως μας προετοίμασε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. 

Το «Renaissance», λοιπόν, όπως θα λέγεται ο νέος δίσκος της r’n’b ντίβας, θα φτάσει στα ακουστικά μας στις 29 Ιουλίου. 

Βέβαια, η Μπιγιονσέ δεν είχε σκοπό να μας αφήσει με άδεια χέρια ως τότε, γι’ αυτό και τώρα σημαίνει και επίσημα την επιστροφή της με το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της, το κομμάτι «Break My Soul». 

Είναι γνωστό πως η Μπιγιονσέ αγαπά να εφνιδιάζει, κι έτσι, ενώ είχε ανακοινώσει χθες Δευτέρα 20/6 πως το νέο της κομμάτι θα βγει τα μεσάνυχτα, αυτό βρισκόταν ήδη στις πλατφόρμες streaming από τις 22:00. 

Ήδη με τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το πάτημα του play το «Break My Soul» ακούγεται γνώριμο, είτε αναγνωρίζετε είτε όχι το γιατί. Ο λόγος, το sample του «Show Me Love» της Robin S που έρχεται να ενώσει το νήμα από το 1993 ως σήμερα, πάνω στο house dancefloor.

Στην παραγωγή του κομματιού βρίσκουμε την ίδια την Μπιγιονσέ, τον Jay-Z και τους The-Dream, Tricky Stewart, BlaqNmilD. 

Με απόλυτα χορευτική διάθεση επιστρέφει λοιπόν η «Queen Bey», στοχεύοντας τα απανταχού decks αυτού του καλοκαιριού. Αναμένουμε την συνέχεια. 

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT