Ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζεφ Μπεκ διασκευάζουν Beach Boys

Ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζεφ Μπεκ διασκευάζουν Beach Boys

Ακούστε την εκδοχή τους στο κομμάτι «Caroline, No»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως έχουν κάνει ήδη γνωστό, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζεφ Μπεκ έχουν προ των πυλών μία από κοινού δισκογραφική δουλειά.

Το «18», όπως θα λέγεται ο δίσκος, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου, αλλά, οι δύο καλλιτέχνες μας έχουν ήδη δώσει και συνεχίζουν να μας δίνουν κάποια δείγματα από αυτόν. 

Το άλμπουμ πέρα από πρωτότυπες συνθέσεις θα περιέχει και πολλές διασκευές. Ως τώρα, Ντεπ και Μπεκ έχουν δώσει στην δημοσιότητα την εκδοχή τους στο «Venus In Furs» των Velvet Underground και τώρα, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε άλλη μία θρυλική μπάντα, τους Beach Boys. 

Συγκεκριμένα, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζεφ Μπεκ διασκεύασαν το «Caroline, No» που ακούσαμε στο «Pet Sounds» των Beach Boys. Πριν, βέβαια, συμπεριληφθεί στον εμβληματικό δίσκο της μπάντας, το «Caroline, No» είχε κυκλοφορήσει ως σόλο single του Μπράιαν Γουίλσον. 

Παρεμπιπτόντως, πριν λίγες ημέρες ο Μπράιαν Γουίλσον των Beach Boys έκλεισε τα 80 του χρόνια και για τα γενέθλιά του, πολλοί γνωστοί και φίλοι του ευχήθηκαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, «Χρόνια πολλά», σε ένα βίντεο. 

Μπορείτε να ακούσετε το «Caroline, No» από τον Τζόνι Ντεπ και τον Τζεφ Μπεκ παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT