Ο Usher προσγειώνεται στο Tiny Desk Concert

Ένας ακόμα μουσικός που κάνει στάση στα γραφεία του NPR για ένα μίνι live

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Tiny Desk Concerts έχουν μετατραπεί με τα χρόνια σε μία αγαπημένη YouTube συνήθεια και έχουν φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ποπ και εναλλακτικούς μουσικούς εκεί έξω. 

Πρόκειται για μια σειρά μίνι συναυλιών στα γραφεία του NPR, με τον εκάστοτε καλεσμένο και την μπάντα του να τραγουδάει ανάμεσα στα κάθε λογής αντικείμενα που βρίσκονται στον χώρο. Κατά την διάρκεια, μάλιστα, των lockdowns, τα Tiny Desk Concerts απέκτησαν την home εκδοχή τους, με κάθε μουσικό να στήνει ένα «σπιτικό» αλλά και εντυπωσιακό συχνά, live από τον χώρο του. 

Τώρα, ήρθε η σειρά του Usher για το δικό του Tiny Desk Concert, το οποίο αποτελεί κιόλας ένα από τα λίγα που έχουν γίνει στον φυσικό χώρο της σειράς μετά την πανδημία. 

Ο r’n’b μουσικός προσγειώθηκε, λοιπόν, μαζί με την μπάντα του στο NPR για ένα 24λεπτο σετ, στο οποίο ακούστηκαν μεταξύ άλλων τα κομμάτια «You Make Me Wanna…» και «Confessions, Pt. II». 

Το σετ του Usher στο Tiny Desk ήταν μέρος και των εορτασμών για το Juneteenth, που περιελάμβανε συνολικά 11 εμφανίσεις. 

Μπορείτε να δείτε -και να ακούσετε- το Tiny Desk Concert του Usher παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Pitchfork. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT