Χάρι Στάιλς: Κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο τραγούδι «Late Night Talking»

Χάρι Στάιλς: Κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο τραγούδι «Late Night Talking»

Ο δίσκος «Harry's House» στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το «Late Night Talking», έκανε ντεμπούτο τον Μάιο. Λίγο αργότερα, έφτασε στην κορυφή της λίστας του Billboard με τα καλύτερα άλμπουμ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χάρι Στάιλς κυκλοφόρησε το βίντεο για το τραγούδι «Late Night Talking», που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ «Harry’s House». 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβαν οι Bradley & Pablo, υπεύθυνοι για τη σκηνοθεσία του βίντεο για το δημοφιλές τραγούδι «Watermelon Sugar». 
Ο δίσκος «Harry’s House» έκανε ντεμπούτο τον Μάιο. Λίγο αργότερα, έφτασε στην κορυφή της λίστας του Billboard με τα καλύτερα άλμπουμ. 

Αυτή τη χρονική περίοδο, ο Στάιλς βρίσκεται σε περιοδεία για να προωθήσει το «Harry’s House». Στις αρχές Ιουλίου, ακύρωσε την συναυλία του στην Κοπεγχάγη μετά από πυροβολισμούς σε εμπορικό κατάστημα δίπλα στον χώρο της συναυλίας, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών ανθρώπων. Τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, τραγούδησαν μαζί με τη Lizzo το «I Will Survive».

Τα επόμενά του βήματα περιλαμβάνουν μια συμμετοχή στην νέα ταινία της Ολίβια Γουάιλντ, «Don’t Worry Darling» με συμπρωταγωνίστρια την Φλόρενς Πιου. 

Με πληροφορίες από το Pitchfork

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT