Η Nalyssa Green σαλπάρει για «Καινούργια Νησιά»

Η Nalyssa Green σαλπάρει για «Καινούργια Νησιά»

Δείτε το βίντεο κλιπ για το νέο κομμάτι της μουσικού, στο οποίο από την Πλατεία Ομονοίας «χώνεται μέσα σε ατέλειωτες Κυκλάδες»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι του 2016 είχε για πολλούς γεύση «Κοκτέιλ», μιας και ήταν τότε που το ομώνυμο κομμάτι της Nalyssa Green γνώρισε αρκετή επιτυχία και έγινε και αυτό που σύστησε την μουσικό σε ένα μεγάλο μέρος του κοινού. 

Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει δύο ακόμα δισκογραφικές δουλειές -το «Μπλουμ» του 2018 και το «Ταξίδι Αστρικό» του 2020- έχει γράψει μουσική για παραστάσεις, έχει μοιραστεί την σκηνή του Ηρωδείου με την σπουδαία Λένα Πλάτωνος και με το αισθαντικό, εύθραυστό και με μία διακριτική παιδικότητα τραγούδι της έχει γίνει μία από τις αγαπημένες εγχώριες φωνές των «εναλλακτικών παιδιών». 

Το καλοκαίρι του 2022, λοιπόν, η Nalyssa Green σαλπάρει για «Καινούργια Νησιά» όπως λέγεται το νέο κομμάτι της μουσικού.

Στο τραγούδι μπορεί η Nalyssa Green να μας λέει για τις «ατέλειωτες Κυκλάδες», την Κύθνο και την Τζια, παρ’ όλα αυτά, για το βίντεο κλιπ του κομματιού, η μουσικός βάζει την πιο extravagant περούκα της και προσγειώνεται στην καθ’ ολα αστική Πλατεία Ομονοίας. 

Μάλιστα, την σκηνοθεσία και το σενάριο του βίντεο υπογράφει η ίδια η Nalyssa Green μαζί με τον επίσης μουσικό Kristof. Στην παραγωγή, την μίξη και το mastering του κομματιού βρίσκουμε τον Βασίλη Ντοκάκη.

«Ταξιδεύετε» στα «Καινούργια Νησιά» της Nalyssa Green παρακάτω:

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT