Δυο μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το άλμπουμ της Μπιγιονσέ βρίσκεται ήδη σε ράφια δισκοπωλείων

Δυο μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το άλμπουμ της Μπιγιονσέ βρίσκεται ήδη σε ράφια δισκοπωλείων

Ο δίσκος της Queen Bay διέρρευσε κι από ό,τι φαίνεται, όχι μόνο στα άδυτα του ίντερνετ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ας μην κρυβόμαστε, η διαρροή ενός πολυαναμενόμενου δίσκου κάποια 24ώρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του σε ανεπίσημες γωνιές του ίντερνετ δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. 

Κι από αυτό, δεν γλίτωσε ούτε η Μπιγιονσέ. Η σταρ ανακοίνωσε πριν περίπου έναν μήνα τον επερχόμενο και πολυαναμενόμενο δίσκο της «Renaissance», για την επίσημη κυκλοφορία του οποίου μένουν λιγότερο από 24 ώρες (βγαίνει την Παρασκευή 29 Ιουλίου).

Να, όμως, που, από την Τετάρτη 27 Ιουλίου και περίπου 36 ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ, αυτό ήταν ήδη διαθέσιμο σε FLAC αρχεία σε γνωστές παράνομες πηγές του ίντερνετ, με πολλούς φαν της Μπιγιονσέ να ακούν και να μελετούν ήδη την νέα της δουλειά. 

Στην Ευρώπη, όμως, από ό,τι φαίνεται, κάποιοι ήταν τόσο ανυπόμονοι, που το CD του «Renaissance» βρήκε ήδη την θέση του σε ράφια δισκάδικων. 

Έτσι, τουλάχιστον, μαθαίνουμε από το Reddit: η hard copy εκδοχή του «Renaissance» εντοπίστηκε σε δισκοπωλείο της Γαλλίας, με μια σχετική φωτογραφία να συνοδεύει το νέο. 

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται πράγματι για διαρροή που ξέφυγε από την ομάδα της Μπιγιονσέ και την δισκογραφική της εταιρεία ή αν αποτελεί ένα εμπορικό τρικ για να ενισχυθεί η αγωνία των τελευταίων ωρών. Πάντως, η Μπιγιονσέ στο παρελθόν έχει αποδείξει πως δεν αστειεύεται όταν θέλει να κρατήσει κάθε κίνηση και πληροφορία για την ώρα που πρέπει.

Για του λόγου το αληθές, για τον δίσκο του 2013 που είχε απλά το όνομά της και κυκλοφόρησε απροειδοποίητα, η μουσικός είχε υποχρεώσει όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό να υπογράψουν σύμφωνο τήρησης εμπιστευτικότητας, τακτική που επανέλαβε και στο «Lemonade» του 2016. 

Όπως και να ‘χει, αύριο θα μπορούμε να πατήσουμε το «play» στο «Renaissance» και επίσημα.

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT