Όταν ο μικρός Κέντρικ βρέθηκε στην πρώτη σειρά σε συναυλία του Κέντρικ Λαμάρ

Όταν ο μικρός Κέντρικ βρέθηκε στην πρώτη σειρά σε συναυλία του Κέντρικ Λαμάρ

«Το όνομά μου είναι Κέντρικ. Αυτή είναι η πρώτη μου συναυλία. Μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφία;», έγραφε το πανό του μικρού φαν και ο ράπερ έπραξε τα δέοντα

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα κι αν στην πορεία της συναυλιακής ζωής μας δούμε πιο δυνατές ζωντανές εμφανίσεις, όλοι θυμόμαστε την πρώτη συναυλία στην οποία πήγαμε. Ο 9χρονος Κέντρικ, πάλι, θα έχει πολλούς λόγους να θυμάται την πρώτη του συναυλία, όχι μόνο γιατί είδε τον σημαντικότερο ράπερ της γενιάς του, δηλαδή τον Κέντρικ Λαμάρ, αλλά και για την ανταπόκριση που είχε το πανό που ύψωσε. 

Την Κυριακή 14 Αυγούστου η περιοδεία του Κέντρικ Λαμάρ «Big Steppers», για τον φετινό του δίσκο «Mr. Morale & the Big Steppers», έκανε στάση στο Ντιτρόιτ. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην πρώτη σειρά ήταν και ένα μικρό αγόρι που λέγεται Κέντρικ και πήγε στην συναυλία με τον πατέρα του. 

Ο 9χρονος φαν δεν πήγε εκεί μόνο για να απολαύσει τον αγαπημένο του ράπερ, αλλά είχε κι ένα μήνυμα γι’ αυτόν. Στο πανό που είχε ετοιμάσει, έγραφε: «Το όνομά μου είναι Κέντρικ. Αυτή είναι η πρώτη μου συναυλία. Μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφία;».

Ο Λαμάρ είδε το πανό του μικρού Κέντρικ και μπορεί να μην έβγαλε τελικά φωτογραφία μαζί του, όμως, φρόντισε να τον ευχαριστήσει αλλιώς. Για την ακρίβεια, έβγαλε έναν λόγο πάνω από την σκηνή κατά την διάρκεια του σόου του, λέγοντας στο μικρό αγόρι πως μπορεί να γίνει ό,τι θέλει στην ζωή του. Την στιγμή απαθανάτισε σε βίντεο ο πατέρας του μικρού και αυτό δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Stewart (@davesilly)

Ο ράπερ, όμως, δεν έμεινε εκεί, μιας και έγραψε επίσης ένα σημείωμα στον νεαρό θαυμαστή του. Σε αυτό διαβάζουμε: «Μικρέ Κέντρικ, σε ευχαριστώ που ήρθες. Είμαι χαρούμενος που ανταλλάξαμε ενέργειες. Είσαι ξεχωριστός. Συνέχισε να εκδηλώνεις την φοβερή ενέργεια που έχεις! Τα λέμε την επόμενη φορά! Αγάπη!». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Stewart (@davesilly)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Stewart (@davesilly)

Ο πατέρας του μικρού Κέντρικ δεν παρέλειψε να μοιραστεί κι αυτή την μοναδική στιγμή για τον γιο του στα social media του. Θα λέγαμε πως ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Άλλωστε, όπως μαθαίνουμε και από ένα σχόλιο του μπαμπά του Κέντρικ, ονόμασε τον γιο του προς τιμήν του Λαμάρ. 

Και σε εκείνη την περίπτωση, όλα ξεκίνησαν από μία συναυλία: «Το πιο τρελό είναι ότι ονόμασα τον γιο μου από αυτόν πριν από 9 χρόνια. Ήμουν σε μια συναυλία του Κέντρικ Λαμάρ την στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μου. Η γυναίκα μου έπρεπε να πάει στα επείγοντα. Το σύμπαν ανταπέδωσε τα πάντα κυκλικά».

Όταν ο μικρός Κέντρικ βρέθηκε στην πρώτη σειρά σε συναυλία του Κέντρικ Λαμάρ-1

Με πληροφορίες από το Stereogum. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT