Έμι, Γκράμι και Όσκαρ, η Αντέλ έχει πλέον «EGO»

Έμι, Γκράμι και Όσκαρ, η Αντέλ έχει πλέον «EGO»

Με το νεοαποκτηθέν βραβείο Έμι, η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι πλέον ένα Τόνι μακριά από το «EGOT», δηλαδή από το να έχει όλα τα μεγάλα αμερικανικά βραβεία στην συλλογή της

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της Βρετανίας, κάτι που έρχονται να επιβεβαιώσουν, μεταξύ άλλων, και τα βραβεία που έχει η Αντέλ στην συλλογή της. 

Τώρα, η Βρετανίδα τραγουδίστρια προσθέτει στο ράφι με τα βραβεία της άλλο ένα, και συγκεκριμένα ένα Έμι για το special «One Night Only» (που περιελάμβανε μία συναυλία της και μία συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ), στην κατηγορία καλύτερης ειδικής εκπομπής (μαγνητοσκοπημένης). 

Με το τηλεοπτικό αυτό βραβείο, η 34χρονη μουσικός έχει πλέον κερδίσει Γκράμι (15 βραβεία, για την ακρίβεια), Όσκαρ (για το κομμάτι «Skyfall» από την ομώνυμη ταινία Τζέιμς Μποντ) και Έμι, πράγμα που σημαίνει πως της λείπει μόνο βραβείο Τόνι για να συμπληρώσει το πολυπόθητο «EGOT», δηλαδή, να έχει στην συλλογή της όλα τα μεγάλα αμερικανικά βραβεία που αφορούν την μουσική, τον κινηματογράφο και το θέατρο. 

Η Αντέλ ανέβασε στα social media της φωτογραφίες της μαζί με το νεοαποκτηθέν της Έμι γράφοντας αστειευόμενη: «Εμπιστευτείτε με, έχω επίσημα EGO». 

Για να δούμε αν και πότε η Αντέλ θα περάσει στη σφαίρα του EGOT. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Με πληροφορίες από το BBC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT