Οι LCD Soundsystem επέστρεψαν, χορέψτε τη «New Body Rhumba»

Οι LCD Soundsystem επέστρεψαν, χορέψτε τη «New Body Rhumba»

Ακούστε το νέο κομμάτι από το soundtrack του «White Noise» που σηματοδοτεί και την επιστροφή της μπάντας του Τζέιμς Μέρφι μετά από μία πενταετία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνε πέντε χρόνια από όταν οι LCD Soundsystem κυκλοφόρησαν το «American Dream», δηλαδή την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά που σηματοδότησε και την επιστροφή τους μετά την πομπώδη διάλυσή τους το 2011. 

Τώρα η μπάντα του Τζέιμς Μέρφι επιστρέφει και χορεύει τη «New Body Rhumba». Έτσι λέγεται το νέο 7λεπτο κομμάτι τους, που θα μπορούσε να είναι κάποιο track που δε χώρεσε στο «American Dream», το μικρό αδερφάκι του «Call The Police». 

Το «New Body Rhumba», που μόλις κυκλοφόρησε, πάντως, θα ακούσουμε στο «White Noise» την επερχόμενη, δηλαδή, ταινία του Νόα Μπάουμπαχ με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Ντράιβερ, που αποτελεί και την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου κλασικού βιβλίου του Ντον Ντελίλο. 

Το νέο κομμάτι των LCD Soundsystem έρχεται μετά από αλλαγές στο εσωτερικό της DFA, της εταιρείας, δηλαδή, του Τζέιμς Μέρφι, μιας και ο συνιδρυτής του label, Τζόναθαν Γκάλκιν υποστήριξε πως πίσω στο 2020, ο Μέρφι τον απομάκρυνε απροειδοποίητα από την εταιρεία, αλλάζοντας τις κλειδαριές της. 

Όσο το δράμα συνεχίζει να ρέει στις φλέβες του Τζέιμς Μέρφι και των LCD Soundsystem, μπορείτε να ακούσετε το «New Body Rhumba» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT