Ο Νικ Κέιβ αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία όλων των εποχών

Ο Νικ Κέιβ αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία όλων των εποχών

Hint: Έχει γράψει το soundtrack αυτής μαζί με τον Γουόρεν Έλις

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσοι είναι φαν ή έστω εξοικειωμένοι με τον Νικ Κέιβ θα γνωρίζουν πως τα τελευταία χρόνια ο Αυστραλός μουσικός έχει αποφασίσει να επικοινωνεί με μορφή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τους θαυμαστές του, μέσα από το Red Hand Files.

Ανά καιρούς, μέσα από την πλατφόρμα επικοινωνίας έχουμε διαβάσει πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, ενίοτε έχουμε μάθει και σημαντικά δισκογραφικά νέα του Κέιβ. 

Τώρα, ο Σουράβ από το Ασανσόλ της Ινδίας απηύθυνε μία πολύ απλή -αλλά συχνά, δύσκολη- ερώτηση στον Νικ Κέιβ: «Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία όλων των εποχών;». 

Και ο Κέιβ έδωσε μία απάντηση που μάλλον δεν περιμέναμε: «Το “Blonde”. Με αγάπη, Νικ». 

Μάλιστα, ο Κέιβ, μαζί με τον σταθερό του συνεργάτη Γουόρεν Έλις υπέγραψαν του soundtrack της βιογραφικής ταινίας για τη Μέριλιν Μονρό, με την Άνα ντε Άρμας στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Άντριου Ντόμινικ στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 

Μπορεί ο Νικ Κέιβ να ενθουσιάστηκε, όπως όλα δείχνουν, με το «Blonde», δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο και για την κριτική, που σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξε σκληρή με την ταινία, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατηγόρησαν το εγχείρημα για σεξισμό στη ματιά του.

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT