Οι Everything But The Girl επιστρέφουν με νέο άλμπουμ, 24 χρόνια μετά

Οι Everything But The Girl επιστρέφουν με νέο άλμπουμ, 24 χρόνια μετά

Το ντουέτο από τη Βρετανία δεν έχει κυκλοφορήσει άλλη δισκογραφική δουλειά από το «Temperamental» του 1999

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο από δύο δεκαετίες κυκλοφορίας του τελευταίου τους άλμπουμ, οι Everything But The Girl ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέα δισκογραφική δουλειά η οποία θα είναι έτοιμη την άνοιξη του 2023. 

Το ποπ ντουέτο από τη Βρετανία και παντρεμένο ζευγάρι Τρέισι Θορν και Μπεν Ουάτ, ποτέ δεν «παραιτήθηκε» από τη μουσική βιομηχανία αλλά επίσης δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο άλμπουμ από το «Temperamental» του 1999. Μόνο το 2008, δημιούργησαν έναν δίσκο με επιτυχίες τους το οποίο ονομάστηκε «The 90s Collection». 

Συγκεκριμένα η Θορν έγραψε πριν από μερικές ώρες στον λογαριασμό της στο Twitter ότι μαζί με τον Ουάτ επέστρεψαν στη δημιουργία μουσικής ως Everything But The Girl. «Πίστεψα ότι θα θέλατε να μάθετε ότι ο Μπεν κι εγώ έχουμε γράψει ένα νέο άλμπουμ. Θα κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη».

Ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος ή της ημερομηνίας που θα είναι διαθέσιμο για ακρόαση. 

Ίσως το πιο γνωστό τραγούδι του συγκροτήματος, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε ραδιοφωνικές playlists, είναι το «Missing» από το 1994. Το 1995 ο Αμερικανός DJ Τοντ Τέρι έκανε ρεμίξ στο τραγούδι και με αυτό τον τρόπο κατέκτησε την τρίτη θέση στη λίστα με τα καλύτερα σίνγκλ της Βρετανίας. 

Με πληροφορίες από το NME 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT