Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται «Anti-Hero» με τους Bleachers

Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται «Anti-Hero» με τους Bleachers

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού της ποπ σταρ μαζί με την μπάντα του παραγωγού της, Τζακ Αντονόφ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον δέκατο δίσκο της «Midnights», η Τέιλορ Σουίφτ δεν απέδειξε μόνο ότι είναι αεικίνητη δημιουργικά και παραμένει σταθερά μία από τις καλύτερες ποπ συνθέτριες εκεί έξω, αλλά και άρχισε να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. 

Αφού, λοιπόν, «έριξε» το Spotify, μιας και το «Midnights» έγινε το πιο στριμαρισμένο άλμπουμ μέσα σε ένα 24ωρο στην ιστορία της πλατφόρμας, η 32χρονη συνέχισε σαρώνοντας και το Billboard και καταφέρνοντας μεταξύ άλλων το…ακατόρθωτο: κατέλαβε και τις 10 πρώτες θέσεις του Billboard Hot 200 με κομμάτια από το νέο της άλμπουμ.

Στην πρώτη θέση των τσαρτ ανέβηκε και το πρώτο single του δίσκου, το κομμάτι «Anti-Hero», το οποίο τώρα η Σουίφτ κυκλοφορεί σε μία νέα εκδοχή. 

Έτσι, πλέον το «Anti-Hero» το ακούτε και σε εκδοχή μαζί με τους Bleachers, την μπάντα του Τζακ Αντονόφ, σταθερού συνεργάτη και παραγωγού της μουσικού τα τελευταία χρόνια. 

Ακούτε τη νέα εκδοχή του «Anti-Hero» παρακάτω: 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT