Ο Πολ Μακάρτνεϊ θα κυκλοφορήσει ένα box set με 80 βινύλια

Ο Πολ Μακάρτνεϊ θα κυκλοφορήσει ένα box set με 80 βινύλια

Αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου και θα περιοριστεί σε 3.000 αντίτυπα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πολ Μακάρτνεϊ συγκέντρωσε 80 σινγκλ για μια νέα συλλογή που θα δημιουργήσει: ένα box set από δίσκους βινυλίου 7 ιντσών. 

Αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου, θα περιοριστεί σε 3.000 αντίτυπα, θα είναι συσκευασμένο σε ξύλινο κιβώτιο και θα αποτελείται από 163 τραγούδια μεταξύ των δεκαετιών 1971 και 2019. Τα 65 από τα σινγκλ θα έχουν αποκατεστημένη καλλιτεχνική επιμέλεια και τις ίδιες B-sides. 

Για το βιβλίο 148 σελίδων που θα συνοδεύει τους δίσκους, το πρώην μέλος των The Beatles έγραψε έναν συγκινητικό πρόλογο για την όλη διαδικασία καθώς και την αγάπη του για τα B-sides. Το box set κοστίζει 611.98 δολάρια. 

Σε Δελτίο Τύπου, ο Μακάρτνεϊ αναφέρει: Ελπίζω τα τραγούδια σε αυτό το box set να σας φέρουν όμορφες αναμνήσεις. Σε μένα φέρνουν και θα ακολουθήσουν κι άλλα στη συνέχεια…». Η επεξεργασία που έγινε σε όλα τα τραγούδια, πραγματοποιήθηκε στο Στούντιο της Οδού Άμπεϊ (Abbey Road Studios). 

Στις αρχές του χρόνου, ο Μακάρτνεϊ εμφανίστηκε στο βρετανικό φεστιβάλ του Glanstonbury και επανέκδοσε τα τρία του solo άλμπουμ. Το ντοκιμαντέρ του Πίτερ Τζάκσον «Let It Be» που αφορούσε τα θρυλικά σκαθάρια, κυκλοφόρησε πέρυσι και το κοινό το αγάπησε αμέσως. 

Με πληροφορίες από το Pitchfork

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT