«Woo-hoo», οι Blur επανενώνονται για μία συναυλία

«Woo-hoo», οι Blur επανενώνονται για μία συναυλία

Για όσους το reunion των Pulp δεν ήταν αρκετό, μπορούν να πάρουν άλλη μια δόση britpop με την μπάντα του Ντέιμον Άλμπαρν μέσα στο 2023

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε πως τα μέλη των Pulp θα συναντηθούν ξανά σε μια reunion περιοδεία που θα κάνουν το 2023, 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε την μπάντα μαζί. 

Όπως φαίνεται, η επιστροφή της britpop την ερχόμενη χρονιά δεν σταματάει εκεί, μιας και ακόμη μια μπάντα του είδους σχεδιάζει να ανέβει στη σκηνή, κι αυτή δεν είναι άλλη από τους Blur. 

Οι Blur, λοιπόν, ανακοίνωσαν πως θα επανενωθούν για μία και μοναδική συναυλία, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, στις 8 Ιουλίου του 2023. Και όχι μόνον αυτό, αλλά το έδαφος αυτή τη βραδιά θα αναλάβουν να προθερμάνουν ο Slowthai, οι Self Esteem και οι Jockstrap ως opening acts.

«Αγαπούμε πολύ να παίζουμε αυτά τα τραγούδια και σκεφτήκαμε πως ήρθε η ώρα να το κάνουμε ξανά» δήλωσε ο Άλμπαρν. 

Ο Γκράχαμ Κόξον, κιθαρίστας του συγκροτήματος, από την άλλη, είπε πως «Συμβαίνει πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο όταν οι τέσσερίς μας μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο. Είναι ωραίο να σκέφτομαι πως στις 8 Ιουλίου το δωμάτιο αυτό θα είναι το στάδιο Γουέμπλεϊ». 

Με τη σειρά του, ο ντράμερ Ντέιβ Ρόουντρι, συμπλήρωσε: «Μετά το χάος των τελευταίων ετών, είναι υπέροχο να είμαστε ξανά μαζί για να παίξουμε κάποια κομμάτια μια καλοκαιρινή ημέρα στο Λονδίνο. Ελπίζω να σας δούμε εκεί». 

Όσοι ενδιαφέρεστε να βρεθείτε εκεί, η προπώληση θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου. 

Ύστερα από όλα αυτά, το μόνο που μένει είναι να σμίξουν και οι αδερφοί Γκάλαχερ και να δούμε μαζί και τους Oasis με τη νέα χρονιά.

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT