90 χρόνια Abbey Road Studios σε ένα ντοκιμαντέρ

90 χρόνια Abbey Road Studios σε ένα ντοκιμαντέρ

Δείτε το τρέιλερ για το «If These Walls Could Sing» για τα θρυλικά στούντιο του Λονδίνου που έρχεται στο Disney+ και σκηνοθετεί η κόρη του Πολ Μακάρτνεϊ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι τα πιο θρυλικά μουσικά στούντιο στον κόσμο μέσα στα οποία ηχογραφήθηκαν δίσκοι-σταθμοί για την ροκ και ποπ ιστορία. Κάτι που κάνει πολλούς επισκέπτες καθημερινά να κατευθύνονται στο Βόρειο Λονδίνο για να βγάλουν κι αυτοί τη δική τους φωτογραφία έξω από τα Abbey Road Studios αλλά και για να γράψουν κάτι στον τοίχο τους. 

Τα θρυλικά στούντιο έκλεισαν αισίως 90 χρόνια ζωής και η κόρη του Πολ Μακάρτνεϊ, Μέρι Μακάρτνεϊ, σκηνοθέτησε ένα ντοκιμαντέρ για τα Abbey Road που θα δούμε στις 16 Δεκεμβρίου από το Disney+. 

Το ντοκιμαντέρ λέγεται «If These Walls Could Sing», όπως ακούγεται και ο Μακάρτνεϊ να λέει σε ένα σημείο του τρέιλερ που κυκλοφόρησε για να προθερμάνει το έδαφος. 

Στην επερχόμενη κυκλοφορία του Disney+ θα δούμε και το έτερο εν ζωή «Σκαθάρι», τον Ρίνγκο Σταρ, αλλά και τον Έλτον Τζον, τον Νάιλ Ρότζερς, τον Νόελ Γκάλαχερ, τον Ρότζερ Γουότερς, μέχρι και τον σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας (άλλωστε, τα soundtracks των «Star Wars» ηχογραφήθηκαν εν μέρει και στα Abbey Road). 

Μέχρι το «If These Walls Could Sing» φτάσει στις οθόνες μας, παίρνουμε μια μικρή γεύση παρακάτω: 

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT