Arctic Monkeys και Γιώργος Νταλάρας στο ίδιο φεστιβαλικό line up γίνεται;

Arctic Monkeys και Γιώργος Νταλάρας στο ίδιο φεστιβαλικό line up γίνεται;

Γίνεται, με το νέο app που συγκεντρώνει τις συνήθειες ακρόασής σας στο Spotify και φτιάχνει ένα φανταστικό τριήμερο φεστιβάλ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε λίγο καιρό τα μουσικόφιλα προφίλ στα social media θα αρχίσουν να ανεβάζουν τα ετήσια στατιστικά τους στο Spotify με όσα άκουσαν περισσότερο τους τελευταίους 12 μήνες, όπως τα παρουσιάζει κάθε χρόνο και με πάντα ευφάνταστο τρόπο η πλατφόρμα στον εκάστοτε χρήστη της. 

Πριν όμως, μάθουμε πόσες ώρες μουσική άκουσαν μέσα στο 2022 οι φίλοι μας αλλά και ποια ήταν τα 5 κομμάτια που πρωταγωνίστησαν στα ακουστικά τους, ο Άνσεϊ Σαμπού, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, έφτιαξε το Instafest app. 

Τι είναι αυτό; Μία εφαρμογή η οποία συνδέεται με το Spotify σας και βάσει των όσων ακούτε στην πλατφόρμα, δημιουργεί το line up για ένα φανταστικό τριήμερο φεστιβάλ, που φυσικά, έχει το όνομά σας. 

Το line up μπορεί να προκύψει από όσα ακούσατε τις τελευταίες 4 εβδομάδες, τους τελευταίους 6 μήνες ή καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδρομή σας στο Spotify, αναλόγως το τι θα επιλέξετε. 

Κάπως έτσι, προκύπτουν line ups στα οποία την ίδια μέρα μπορεί κανείς να «δει» τους Arctic Monkeys με τον Γιώργο Νταλάρα ή την Megan Thee Stallion με τους Κόρε. Ύδρο.

Μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε το δικό σας φανταστικό φεστιβάλ εδώ

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT