Πέθανε ο Τζο Μέρσα, εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ, σε ηλικία 31 ετών

Πέθανε ο Τζο Μέρσα, εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ, σε ηλικία 31 ετών

Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η αιτία θανάτου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζόσεφ «Τζο Μέρσα» Μάρλεϊ, γιος του μουσικού Στίβεν Μάρλεϊ και εγγονός του θρύλου της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ, πέθανε σε ηλικία 31 ετών. 
Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή στο περιοδικό Rolling Stone, ωστόσο δεν ανακοίνωσε την αιτία θανάτου.

Ο καλλιτέχνης της ρέγκε με καταγωγή από τη Τζαμάικα και την Αμερική βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα όχημα, σύμφωνα με το τουίτ που έγραψε ο δημοσιογράφος Άμπκα Φιτζ-Χένλεϊ την Τρίτη. 

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Νότιας Φλόριντ WZPP δημοσίευσε στο Instagram ότι ο Τζο Μέρσα πέθανε από κρίση άσθματος χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, αλλά δεν προσδιορίζει και την τοποθεσία που συνέβη. Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 92.7/96.1 FM WZOP/WZPP RADIO (@wzppradio)

Ο Τζο Μέρσα μετακόμισε στο Μαϊάμι σε ηλικία 11 ετών και ακολούθησε τα βήματα της οικογένειάς του όσον αφορά την καριέρα του στη μουσική βιομηχανία. Κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ – το «Comfortable» από το 2014 και το «Eternal» από το 2021 – καθώς και το σινγκλ «Burn It Down» από το 2016 σε συνεργασία με τον Γιόχαν Μάρλεϊ. Συμμετείχε επίσης στο – βραβευμένο με Γκράμι – άλμπουμ των Morgan Heritage με τίτλο «Strictly Roots» αλλά και σε αυτό του πατέρα του Στίβεν Μάρλεϊ από το 2016, «Revelation Part 2: The Fruit of Life». 

Με πληροφορίες από το The New York Post 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT