Ίσως η φετινή έκπληξη της Eurovision να είναι οι Public Image Ltd.

Ίσως η φετινή έκπληξη της Eurovision να είναι οι Public Image Ltd.

Η μπάντα του Τζον Λίντον, που κάποτε ηγούταν των Sex Pistols, θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα διεκδικήσουν τη φετινή συμμετοχή στον διαγωνισμό για λογαριασμό της Ιρλανδίας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουν περάσει δεκαετίες από όταν ο Τζον Λίντον συστηνόταν ως Τζόνι Ρότεν και τραγουδούσε με τους Sex Pistols. Kαι φαίνεται πως οι καιροί έχουν αλλάξει τόσο, που τα τελευταία χρόνια ο Βρετανός μουσικός έφτασε να εκφράζει τη συμπάθειά του προς τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και να αποχαιρετά σοσιαλμιντιακά τη Βασίλισσα Ελισάβετ (…κάποτε έλεγε πως «She ain’t no human being»).

Σε ένα χαλαρότερο κλίμα, αλλά συνεχίζοντας να εκπλήσσει, τώρα ο Λίντον με την άλλη του μπάντα, τους Public Image Ltd., ετοιμάζεται…να βάλει πλώρη για Eurovision.

Συγκεκριμένα, οι Public Image Ltd. με το κομμάτι «Hawaii» ετοιμάζονται να διεκδικήσουν μία θέση στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού για λογαριασμό της Ιρλανδίας. 

Το νέο αυτό τραγούδι των PiL είναι γραμμένο για τη σύζυγο του Λίντον, Νόρα, που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ από το 2020. Όπως δήλωσε ο μουσικός, «Είναι αφιερωμένο σε όλους όσους περνούν ένα δύσκολο ταξίδι στη ζωή, με τον άνθρωπο για τον οποίο νοιάζονται περισσότερο. Είναι ακόμα ένα μήνυμα ελπίδας ότι η απόλυτη αγάπη ξεπερνάει τα πάντα». 

Η μπάντα, λοιπόν, θα λάβει μέρος σε τηλεοπτικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα για να αναδείξει την επίσημη συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision.

Υπενθυμίζουμε ότι η φετινή διοργάνωση θα γίνει στο Λίβερπουλ, που ανέλαβε τελικά να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, εφόσον η περσινή νικήτρια χώρα, Ουκρανία, βρίσκεται ακόμη σε εμπόλεμη κατάσταση. 

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT