Coachella 2023: Björk, Frank Ocean, Rosalía, Gorillaz στο lineup

Coachella 2023: Björk, Frank Ocean, Rosalía, Gorillaz στο lineup

Οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν φέτος στη σκηνή ενός από τα πιο μεγάλα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο - Η ανακοίνωση των ονομάτων

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο, με μεγάλη προσέλευση και μια παρέλαση από σταρ να ερμηνεύουν ζωντανά στη σκηνή. 

Το Coachella, που εδώ και παραπάνω από 20 χρόνια διεξάγεται με επιτυχία στην Καλιφόρνια, φιλοξενεί φέτος – μεταξύ άλλων – ονόματα όπως οι Bad Bunny, Blackpink, Frank Ocean, Rosalía, Gorillaz, Björk, Charli XCX, Burna Boy, Alex G, Jai Paul και Glorilla

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια δύο Σαββατοκύριακων του Απριλίου: από τις 14 έως τις 16/04 και από τις 21 έως τις 23/04.  

Άλλοι καλλιτέχνες που συμπληρώνουν το φετινό lineup είναι οι: Boygenius, Christine and the Queens, the Breeders, Noname, Soul Glo, Weyes Blood, Yaeji, Willow, Yung Lean, Yves Tumor, the Comet Is Coming, Snail Mail, Saba, Romy (of the xx), Muna, Metro Boomin, Latto, Idris Elba, Kali Uchis, Ethel Cain και EarthGang.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coachella (@coachella)

Η περυσινή διοργάνωση του Coachella ήταν και η πρώτη φορά που το φεστιβάλ επέστρεψε μετά από ένα διάλειμμα διάρκειας δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Οι καλλιτέχνες (headliners) που ανέβηκαν στη μεγάλη σκηνή του Coachella πέρυσι ήταν οι Χάρι Στάιλς, Μπίλι Άιλις, the Weeknd και Sweedish House Mafia.  

Με πληροφορίες από το Coachella, το Pitchfork 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT