Τι κάνει το καστ του «Clerks» σε βίντεο κλιπ του Logic;

Τι κάνει το καστ του «Clerks» σε βίντεο κλιπ του Logic;

Οι ηθοποιοί της τριλογίας του Κέβιν Σμιθ είπαν να κάνουν reunion στο βίντεο για το κομμάτι του ράπερ, «Highlife»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1994 ο Κέβιν Σμιθ μας σύστησε στον τεμπέλικο κόσμο του «Clerks», εκεί που ακολουθούμε τη ρουτίνα του Ντάντε Χικς που δουλεύει σε ένα μίνι μάρκετ και του φίλου του Ράνταλ Γκρέιβς, που εργάζεται στο διπλανό βιντεο κλαμπ. 

Έκτοτε, είδαμε και το «Clerks II» και το «Clerks III» και τώρα, το καστ των ταινιών κάνει reunion, όχι για τη μεγάλη οθόνη, αλλά για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του κομματιού «Highlife» του Logic. 

Έτσι, στο βίντεο για το κομμάτι του ράπερ βλέπουμε τον ίδιο τον Κέβιν Σμιθ ως Σάιλεντ Μπομπ, τον Μπράιαν Ο’Χάλλοραν ως Ντάντε, τον Τζεφ Άντερσον ως Ράνταλ, τον Τζέισον Μιουζ ως Τζέι, τον Μάτι Ρανιέρι ως Μούμπι και τον Έρνεστ Ο’Ντόνελ στον ρόλο του γυμναστή. 

Ο Logic δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τη δουλειά του Κέβιν Σμιθ. Μάλιστα, ο δεύτερος είχε καλέσει μέσω Instagram τον ράπερ να συμμετέχει στο «Clerks III», μόνο που αυτός δεν το είδε έγκαιρα. 

Το «Highlife» είναι το νέο single από τον επερχόμενο δίσκο του Logic, «College Park» που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου. 

Βλέπετε το βίντεο κλιπ του παρακάτω: 

Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT