Η Ντόλι Πάρτον επιστρέφει στη μουσική σκηνή με ένα νέο, rock ‘n’ roll άλμπουμ

Η Ντόλι Πάρτον επιστρέφει στη μουσική σκηνή με ένα νέο, rock ‘n’ roll άλμπουμ

Για τη δημιουργία του καινούργιου δίσκου, η δημοφιλής τραγουδίστρια/τραγουδοποιός της κάντρι μουσικής συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας όπως οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Στινγκ, η Στίβι Νικς, οι Joan Jett & The Blackhearts

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ντόλι Πάρτον, η οποία πέρυσι εντάχθηκε στο Rock & Roll Hall of Fame, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέο rock ‘n’ roll άλμπουμ με το όνομα «Rockstar». 

Για τη δημιουργία του καινούργιου δίσκου, η δημοφιλής τραγουδίστρια/τραγουδοποιός της κάντρι μουσικής συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας. Για παράδειγμα, τραγουδά μαζί με τους Πολ ΜακΚάρτνεϊ και τον Ρίνγκο Σταρ το «Let It Be» των The Beatles. Μαζί με τον Στινγκ παρουσιάζουν μια νέα εκδοχή του «Every Breath You Take» των Police ενώ με τη Μάιλι Σάιρους, το «Wrecking Ball». 

Ανάμεσα στα τραγούδια, η Πάρτον διασκευάζει το «Purple Rain» του Prince και μαζί με τη Lizzo, το «Stairway to Heaven» των Led Zeppelin. Το «Rockstar», που θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει εννέα καινούργια τραγούδια και 21 ροκ διασκευές. 

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω το πρώτο μου rock and roll album. Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο το να συνεργάζομαι με μερικούς από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές και μουσικούς όλων των εποχών. Ελπίζω να το απολαύσετε τόσο πολύ όσο εγώ κατά τη δημιουργία του», ανέφερε η Πάρτον σε ανακοίνωσή της. 

Το πρώτο σίνγκλ «World of Fire» αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη, ίδια μέρα που η Πάρτον θα παρουσιάσει τα Μουσικά Βραβεία της Κάντρι 2023 («Academy of Country Music Awards») μαζί με τον Γκαρθ Μπρουκς. «Αυτό είναι ένα τραγούδι για τη δημιουργία του οποίου είχα μεγάλη έμπνευση. Νομίζω ότι είναι επίκαιρο, αναφέρεται στα πάντα και τους πάντες αυτό το χρονικό διάστημα. Ελπίζω να είναι κάτι που θα σας μείνει στο μυαλό και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε κάτι, προς το καλύτερο», είπε η ίδια. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, το Pitchfork

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT