Οι S Club επιστρέφουν με νέο τραγούδι, 20 χρόνια μετά

Οι S Club επιστρέφουν με νέο τραγούδι, 20 χρόνια μετά

Η επανένωση θα αποτελέσει φόρο τιμής στο μέλος του συγκροτήματος Πολ Κάτερμολ, ο οποίος πέθανε από φυσικά αίτια τον Απρίλιο σε ηλικία 46 ετών

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι S Club, δημοφιλές συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1998, αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους τραγούδι 20 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία. 

Η επανένωση θα αποτελέσει φόρο τιμής στο μέλος του συγκροτήματος Πολ Κάτερμολ, ο οποίος πέθανε από φυσικά αίτια τον Απρίλιο σε ηλικία 46 ετών. 

Στο βίντεο του τραγουδιού, το οποίο έχει γραφτεί από την ίδια ομάδα που έγραψε τις περισσότερες επιτυχίες του συγκροτήματος, οι Τζον Λι, Τίνα Μπάρετ, Μπράντλεϊ ΜακΙντος, Τζο Ο’Μίρα και Ρέιτσελ Στίβενς, θα θυμηθούν στιγμές τους με τον Κάτερμολ. 

Η μπάντα, η οποία έγινε γνωστή με τραγούδια όπως τα «Reach», «Don’t Stop Moving», «S Club Party», αναμένεται να προχωρίσει με την προγραμματισμένη της περιοδεία στο τέλος του 2023. Ωστόσο, όπως αναφέρει το BBC, αυτή θα πραγματοποιηθεί χωρίς την τραγουδίστρια (και ηθοποιό) Χάνα Σπίριτ. Η ίδια δήλωσε τον Απρίλιο ότι ήταν πολύ αναστατωμένη με τον θάνατο του Κάτερμολ. 

Πηγή από τον στενό κύκλο του συγκροτήματος αναφέρει ότι το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου, «τιμά την εκπληκτική καριέρα που είχαν οι S Club».

Στη διάρκεια της πορείας του στη μουσική, το συγκρότημα εντάχθηκε στη λίστα με τα δέκα καλύτερα βρετανικά σίνγκλ συνολικά 11 φορές, ενώ τις 4 από αυτές βρέθηκε στην πρώτη θέση. 

Οι S Club πούλησαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και κέρδισαν δύο βραβεία Brit. 

Ο Κάτερμολ αποχώρησε από την μπάντα το 2002, ανταλλάσοντας την ποπ μουσική για την αγαπημένη του χέβι μέταλ. 

Επανενώθηκε με το γκρουπ Skua, στο οποίο ήταν μέλος στην εφηβεία του. 

Με πληροφορίες από το BBC, το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT