Σελίν Ντιόν: Δεν μπορούμε να βρούμε φάρμακο που να λειτουργεί, λέει η αδερφή της

Σελίν Ντιόν: Δεν μπορούμε να βρούμε φάρμακο που να λειτουργεί, λέει η αδερφή της

Η Κλοντέτ Ντιόν δήλωσε ότι η Σελίν συνεργάζεται στενά με ερευνητές που ειδικεύονται στη σπάνια αυτή πάθηση, το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου, από την οποία πάσχει

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγαλύτερη αδερφή της Σελίν Ντιόν αποκάλυψε στην εφημερίδα Le Journal de Montréal, τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση υγείας της θρυλικής Καναδής τραγουδίστριας η οποία πρόσφατα διαγνώσθηκε με μια σπάνια νευρολογική πάθηση, το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου (stiff person syndrome). Αυτή η ασθένεια της προκαλεί μυϊκή ακαμψία.

Η Κλοντέτ Ντιόν δήλωσε ότι η Σελίν έχει τη βοήθεια της άλλης αδερφής τους, Λίντα, ενώ συνεργάζεται στενά με ερευνητές που ειδικεύονται στη σπάνια αυτή πάθηση η οποία επηρεάζει μόνο έναν στα ένα εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως. «Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά είναι σημαντικό να έχουμε ελπίδα. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και να βρίσκεται στην κορυφή. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα προσπαθούν να πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσετε», δήλωσε η Ντιόν.

Η Σελίν ακούει τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτό, με την οικογένεια «να μην χάνει την ελπίδα της ότι μια μέρα η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή».

«Το ταλέντο της είναι έμφυτο, η Σελίν είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της», συμπληρώνει η Κλοντέτ Ντιόν και προσθέτει. «Οταν τηλεφωνώ [στη Σελίν] και είναι απασχολημένη, μιλάω στην αδερφή μου τη Λίντα που μένει μαζί της και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά».

Η Σελίν Ντιόν μίλησε δημόσια για την κατάσταση της υγείας της τον Δεκέμβριο του 2022. Μάλιστα, ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της για το 2023 και 2024, συμπεριλαμβανομένης και αυτής στην Ελλάδα. Σε ανακοίνωσή της στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), η Ντιόν έγραψε στους θαυμαστές: «Λυπάμαι που σας απογοητεύω για ακόμα μια φορά. Παρόλο που με στεναχωρεί, είναι καλύτερα να τα ακυρώσουμε όλα μέχρι να αισθανθώ έτοιμη να ανέβω ξανά στη σκηνή». Και πρόσθεσε: «Δεν τα παρατάω…και ανυπομονώ να σας συναντήσω ξανά». 

Με πληροφορίες από το New York Post, το Le Journal de Montréal και το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT