Το μήνυμα συμπαράστασης της Κάιλι Μινόγκ στη Μαντόνα

Το μήνυμα συμπαράστασης της Κάιλι Μινόγκ στη Μαντόνα

Η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε πρόσφατα στην Εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και τώρα αναρρώνει

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα συμπαράστασης στη Μαντόνα έστειλε η Κάιλι Μινόγκ μετά το πρόσφατο πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε η πρώτη, το οποίο την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Νέας Υόρκης. 

Η θρυλική τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στα τέλη Ιουνίου στο νοσοκομείο λόγω «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης», η οποία παραλίγο να της κοστίζει τη ζωή, τρομάζοντας την οικογένεια και τους φίλους και συνεργάτες της. Την είδηση ανακοίνωσε ο επί χρόνια μάνατζέρ της Γκάι Οσεαρι και η 64χρονη ποπ σταρ αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία της λόγω ανησυχίας για την πορεία της υγείας της. 

Σε δηλώσεις της στον ιστότοπο Ε! Entertainment, η Κάιλι Μινόγκ είπε ότι συμπάσχει με τη Μαντόνα και θέλει να ενώσει τη φωνή της μαζί με εκείνες όλων των θαυμαστών για να ευχηθεί στη βασίλισσα της ποπ «ταχεία ανάρρωση».

«Συμπάσχω με όσους κάνουν περιοδείες και κυρίως τις γυναίκες. Νομίζω ότι είναι λίγο περισσότερη δουλειά για εμάς και μας επιβαρύνει συνολικά», εξήγησε η Μινόγκ. «Σίγουρα θα πάω να παρακολουθήσω συναυλία της Μαντόνα όταν επιστρέψει στη σκηνή», ανέφερε.

Η Μινόγκ, της οποίας το 16ο άλμπουμ «Tension» θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, είπε στη συνέντευξη ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τη Μαντόνα. «Φυσικά θα συνεργαζόμουν. Ετοιμάζεται για περιοδεία. Δεν έχω το τηλέφωνό της αλλά αν βρισκόμασταν στην ίδια πόλη, θα ήταν υπέροχο. Πιθανόν να έπεφτε το κτίριο στην κοινή μας συναυλία. Θα χρειαζόταν να προειδοποιήσουμε το κοινό». 

Η Μαντόνα, που αναρρώνει μετά την ασθένεια, εθεάθη πρόσφατα σε συναυλία της Μπιγιονσέ στο στάδιο MetLife στο Νιού Τζέρσι. Αυτή ήταν και μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της μετά τη νοσηλεία. 

Με πληροφορίες από το Billboard, το ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT