«This Is Me… Now»: Ερχεται το νέο άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ

«This Is Me… Now»: Ερχεται το νέο άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ

Περίπου μια δεκαετία από την κυκλοφορία του δίσκου «A.K.A.» (2014)

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει στη μουσική με τη δημιουργία ενός νέου σόλο άλμπουμ, εννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου «A.K.A.» (2014). 

Οπως αναφέρει το Billboard σε ανακοίνωσή του, η νέα δουλειά της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας, χορεύτριας και ηθοποιού θα ονομαστεί «This Is Me… Now» και θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια. Ο τίτλος συμπληρώνει αυτόν του επιτυχημένου τρίτου άλμπουμ της «This Is Me… Then» που κυκλοφόρησε το 2002. 

Το «This Is Me… Then» έφτασε στην όγδοη θέση της λίστας του Billboard με τα 200 καλύτερα άλμπουμ εκείνης της χρονιάς. Το 2022, η Λόπεζ βρέθηκε πάλι στο στούντιο για την ηχογράφηση του σάουντρακ της ταινίας «Marry Me» όπου συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Maluma. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία που έχουμε να συνεργαστούμε με την Τζένιφερ Λόπεζ και την ομάδα της στην κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ εδώ και περίπου μία δεκαετία», είπε ο Τόμας Κόσφελντ, διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρείας BMG, αποκαλώντας τη Λόπεζ μία «καλλιτέχνιδα φαινόμενο».

Μια παραγωγή των J.Lo, Αντζελ Λόπεζ, Rogét Chahayed και Τζεφ «Γκίτι» Γκίτελμαν, το «This Is Me… Now» δημιουργήθηκε το 2022 και στις αρχές του 2023 στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Λος Αντζελες. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το επερχόμενο σετ τραγουδιών «αποτελεί μια μουσική τριλογία που δείχνει το ιδιαίτερο ταλέντο της Λόπεζ».  

Η λίστα με τα τραγούδια του «This Is Me… Now».

This Is Me… Now
To Be Yours
Mad in Love
Can’t Get Enough
Rebound
not.going.anywhere.
Dear Ben, Pt. II
Hummingbird
Hearts and Flowers
Broken Like Me
This Time Around
Midnight Trip to Vegas
Greatest Love Story Never Told

Με πληροφορίες από το Billboard

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT