Η Σακίρα γράφει Ιστορία στα βραβεία του MTV – Η διάκριση και η «εκρηκτική» εμφάνιση

Η Σακίρα γράφει Ιστορία στα βραβεία του MTV – Η διάκριση και η «εκρηκτική» εμφάνιση

Η σταρ έγινε η πρώτη Νοτιοαμερικάνα καλλιτέχνις που τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο, το «Michael Jackson Video Vanguard»

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σακίρα έγραψε Ιστορία στα φετινά Μουσικά Βραβεία του MTV (MTV Video Music Awards), καθώς έγινε η πρώτη Νοτιοαμερικάνα καλλιτέχνις που τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο, το «Michael Jackson Video Vanguard». 

Φορώντας μια χρυσή δημιουργία του Οίκου Versace, όπως ανέφερε ο ιστότοπος E! News, η σταρ έφτασε στο Prudential Center στο Νιου Τζέρσεϊ μαζί με τους δύο γιους της. 

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι ένα τόσο σημαντικό βραβείο… νιώθω συγκινημένη που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε η ίδια στο κόκκινο χαλί. Λίγο πριν από τη βράβευσή της, η Σακίρα ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων του MTV για να ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της. Για 10 λεπτά, οι θεατές τραγουδούσαν μαζί της τα «Objection», «Whenever Wherever», «She Wolf», «Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53», «Hips Don′t Lie» κ.ά. 

Στην ομιλία της, αφού ευχαρίστησε το MTV που υπήρξε σημαντικό κομμάτι της καριέρας της από τα 18 της χρόνια καθώς και τη Sony Music, η καλλιτέχνις αναφέρθηκε στους φίλους και συνεργάτες που δημιούργησαν τα μουσικά της βίντεο, Χαούμε ντε Λαϊγκουάνα και Μάιτε Μάρκος. «Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς», είπε στα Ισπανικά και συνέχισε. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τα παιδιά μου, τον Mίλαν και τον Σάσα, που βρίσκονται εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ που μου φτιάχνετε τη διάθεση και με κάνετε να νιώθω ότι η μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα», ανέφερε. Και συμπλήρωσε: «Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με τους θαυμαστές μου, οι οποίοι πάντα με στηρίζουν. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε οι σύμμαχοί μου και με βοηθάτε να δώσω όλες τις μάχες μου», είπε πριν προσθέσει στα Ισπανικά: «Αυτό είναι για εσάς, τους ανθρώπους μου… σας ευχαριστώ που με εμπνέετε και μου δίνετε τόση δύναμη και τόση θέληση να συνεχίσω».

Εκτός όμως από τη Σακίρα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ξεχώρισε και η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία κέρδισε σε 9 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής του μεγάλου βραβείου «Καλλιτέχνης της Χρονιάς». Μεταξύ των νικητών ήταν και καλλιτέχνες όπως οι Ice Spice, Karol G και Shakira, Rema και Σελίνα Γκομέζ, Blackpink. 

Με πληροφορίες από το Variety, το BBC, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT