«Η επιστροφή του βασιλιά» – Σόου με το ολόγραμμα του Ελβις Πρίσλεϊ κάνει πρεμιέρα το 2024

«Η επιστροφή του βασιλιά» – Σόου με το ολόγραμμα του Ελβις Πρίσλεϊ κάνει πρεμιέρα το 2024

Το Elvis Evolution, μια «καθηλωτική εμπειρία συναυλίας» με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο τον Νοέμβριο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ορισμένοι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ ζει και μετράει αντίστροφα για τα 89α γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα, ο υπόλοιπος μουσικόφιλος πλανήτης προετοιμάζεται για ένα σόου του ολογράμματος του Ελβις Πρίσλεϊ το οποίο αναμένεται μέσα στο 2024.

Το Elvis Evolution, μια «καθηλωτική εμπειρία συναυλίας» με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, ενώ αναμένονται παραστάσεις στο Λας Βέγκας, το Τόκιο και το Βερολίνο.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, με τη δύναμη της τεχνολογίας θα δημιουργηθεί ένας ψηφιακός Ελβις σε πραγματικό μέγεθος. Για να παραχθεί αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες προσωπικές του φωτογραφίες και βίντεο.

Το ολόγραμμα θα κάνει την εμφάνισή του σε έναν εορτασμό για τη ζωή και τη μουσική κληρονομιά του βασιλιά του ροκ, κατόπιν συμφωνίας μεταξύ του Authentic Brands Group, των ιδιοκτητών του κτήματος Elvis Presley και της βρετανικής εταιρείας Layered Reality.

Ο Αντριου ΜακΓκίνες, διευθύνων σύμβουλος της Layered Reality, δήλωσε: «Το Elvis Evolution είναι ένας φόρος τιμής στον μουσικό θρύλο του Ελβις. Αλλωστε ο Ελβις παραμένει σούπερ σταρ παγκοσμίως». 

Παρά το γεγονός ότι ο «βασιλιάς» του ροκ εν ρολ δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί την ποπ κουλτούρα, την τελευταία διετία έχουν γυριστεί δύο κινηματογραφικές παραγωγές που καταπιάνονταν με πτυχές της ζωής του. Η πρώτη, διά χειρός Μπαζ Λούρμαν, ήταν μια βιογραφική φαντασμαγορία, ενώ η φετινή ταινία «Priscilla» της Σοφία Κόπολα, επικεντρώνεται στη σύζυγο του Ελβις. 

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT