Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής της κάντρι, Τόμπι Κιθ

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής της κάντρι, Τόμπι Κιθ

Το τραγούδι του «Should’ve Been a Cowboy», βρέθηκε στην κορυφή των country charts και ήταν το πιο πολυπαιγμένο κάντρι τραγούδι της δεκαετίας του 1990

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τόμπι Κιθ, εμβληματικός καλλιτέχνης της κάντρι μουσικής σκηνής, τραγουδιστής σημαντικών επιτυχιών όπως το «Who’s Your Daddy?» και το «Made in America» και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που αναδύθηκαν από το Νάσβιλ εδώ και δεκαετίες, άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα σε ηλικία 62 ετών.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι του 2022 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στομάχι.

Με καταγωγή από την Οκλαχόμα, o Κιθ εργάστηκε σε πετρελαιοπηγές και ασχολήθηκε με το αμερικανικό ποδόσφαιρο πριν αφοσιωθεί στη μουσική τη δεκαετία του 1990.

Το «Should’ve Been a Cowboy», βρέθηκε στην κορυφή των country charts και ήταν το πιο πολυπαιγμένο κάντρι τραγούδι της δεκαετίας του 1990.

Με πληροφορίες από BBC και New York Times

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT