Το «ευχαριστώ» των Coldplay στην Αθήνα μέσα από ένα βίντεο
το-ευχαριστώ-των-coldplay-στην-αθήνα-μέσα-α-563076808

Το «ευχαριστώ» των Coldplay στην Αθήνα μέσα από ένα βίντεο

Η ανάρτηση στο Instagram με εικόνες από την πόλη και μια ματιά στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο για το τραγούδι «Feels like I'm falling in love»

Φωτ. Αφροδίτη Ζαγγανά/High Priority Promotions
Ακούστε το άρθρο

Με ένα βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων που δημοσίευσαν χθες, Τετάρτη, στον λογαριασμό τους στο Instagram, ευχαρίστησαν οι Coldplay τους 120.000 θεατές που παρακολούθησαν τις δύο συναυλίες τους στην Αθήνα, στις 8 και 9 Ιουνίου. 

Το κλιπ, που δημιούργησε ο Βραζιλιάνος κινηματογραφιστής με το ψευδώνυμο «P.TheChemist», ο οποίος είναι μέλος της ομάδας που εργάζεται στην παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος «Music of the Spheres», περιλαμβάνει πλάνα από τον Παρθενώνα, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Μοναστηράκι, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και το Ολυμπιακό Στάδιο πριν και κατά τη διάρκεια των φαντασμαγορικών σόου. Παρακολουθούμε εικόνες με τους θαυμαστές να περιμένουν στην ουρά κάτω από τον καυτό ήλιο, τον frontman Κρις Μάρτιν να κάνει πρόβα στο άδειο γήπεδο φορώντας καπέλο και στη συνέχεια τους χιλιάδες θεατές να τραγουδούν και να χορεύουν αγκαλιασμένοι και συγκινημένοι τις επιτυχίες της δημοφιλούς βρετανικής μπάντας. 

Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο υπάρχουν μόνο δύο emojis – καρδιές: μία μπλε και μία λευκή, στα χρώματα της ελληνικής σημαίας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι Coldplay επισκέφτηκαν τη χώρα μας για να παρουσιάσουν ένα υπερθέαμα από led βραχιολάκια, πολύχρωμα κομφετί, τεράστια μπαλόνια και πυροτεχνήματα που φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό. Και φάνηκε να το απολαμβάνουν, καθώς ο Κρις Μάρτιν είπε στα ελληνικά: «Είμαστε ευγνώμονες που βρισκόμαστε εδώ», με τους θαυμαστές να τον αποθεώνουν κι εκείνον να χαμογελά. 

Η παραμονή του συγκροτήματος στη χώρα μας διήρκεσε ένα επιπλέον εικοσιτετράωρο. Μετά από κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συμμετοχή στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού «Feels like I’m falling in love», μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στο θέατρο Δόρα Στράτου για να μεταφερθούν στο Ηρώδειο για τα γυρίσματα. 

@coldplay #FLIFIL ♬ Original Sound – Coldplay

Επικοινωνιακός, με χιούμορ και ενθουσιασμό σαν να ήταν φίλος από παλιά, ο frontman των Coldplay ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά όσους περίμεναν υπομονετικά στον καύσωνα και στη συνέχεια άρχισε ο χορός. «Είστε έτοιμοι για να γίνετε διάσημοι σε όλο τον κόσμο;» είπε όταν οι κάμερες δεν έγραφαν. «Το βίντεο θα κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες», συμπλήρωσε και παραλίγο να «πέσει» το Ηρώδειο από τα χειροκροτήματα και τις φωνές. Μερικές ώρες μετά το γύρισμα, οι Coldplay δημοσίευσαν στο TikTok ένα μικρό απόσπασμα από το βράδυ της Δευτέρας, γράφοντας «όταν έχεις ολοκληρώσει το γύρισμα, αλλά το απίστευτο κοινό συνεχίζει να τραγουδά το καινούργιο σου τραγούδι». 

Το «Feels like Im falling in love» αποτελεί σινγκλ του επερχόμενου δέκατου άλμπουμ με τίτλο «Moon Music». Σύμφωνα με δηλώσεις του Κρις Μάρτιν, το συγκρότημα θα σταματήσει να κυκλοφορεί νέα μουσική μετά και το δωδέκατο άλμπουμ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT