Coldplay: Δείτε απόσπασμα από το νέο τους βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο

Coldplay: Δείτε απόσπασμα από το νέο τους βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο

Το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα δημοσίευσε στο Instagram ένα κλιπ λίγων δευτερολέπτων από το βίντεο του τραγουδιού «Feels like I'm falling in love»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκαεννέα ημέρες μετά τα γυρίσματα στο Ηρώδειο για το βιντεοκλίπ του νέου τους τραγουδιού «Feels like I’m falling in love», οι Coldplay δημοσίευσαν το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) στο Instagram ένα μικρό απόσπασμα προϊδεάζοντας το κοινό για αυτό που θα ακολουθήσει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)

Με λεζάντα τη φράση «feelslikefallinginlove – επίσημο βίντεο – έρχεται σύντομα», το ασπρόμαυρο κλιπ των λίγων δευτερολέπτων παρουσιάζει τον frontman Κρις Μάρτιν να τραγουδά φορώντας ένα τζάκετ με φωτάκια που αναβοσβήνουν. Λίγο πιο μακριά διακρίνονται τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος όπως και η δωδεκαμελής ομάδα που ερμηνεύει τους στίχους στη νοηματική γλώσσα. Στα γυρίσματα του βίντεο στο Ηρώδειο, όπου η «Κ» παρευρέθηκε, συμμετείχαν λίγο παραπάνω από 2.000 θαυμαστές. Ολοι φορούσαν στα χέρια τους led βραχιολάκια που φώτισαν με διαφορετικά χρώματα, τον αττικό ουρανό. 

Οι θαυμαστές που στέκονται όρθιοι χτυπούν ρυθμικά παλαμάκια, η κάμερα κινείται κυκλικά στο αρχαίο θέατρο όπου στο βάθος φαίνονται οι υπέρτιτλοι ώστε να μπορούν οι παρευρισκόμενοι να τραγουδούν. 

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου και αποτελεί το πρώτο σίνγκλ από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ των Coldplay με τίτλο «Moon Music» (θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου). Ο νέος δίσκος θα είναι κατασκευασμένος από άχρηστα πλαστικά μπουκάλια, τονίζοντας τον οικολογικό χαρακτήρα των μελών στη μουσική και τις περιοδείες του. 

Το συγκρότημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα το Ολυμπιακό Στάδιο, στις 8 και 9 Ιουνίου 2024. Οι δύο φαντασμαγορικές συναυλίες στο πλαίσιο της περιοδείας «Music of the Spheres» συγκέντρωσαν 120.000 θεατές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT